Bavaria Bil söker Key Account Manager med eget regionsansvar

Bavaria Bil söker Key Account Manager med eget regionsansvar

Bavaria Bil har under de senaste åren förvärvat flertalet nya anläggningar i Sveriges norra region (idag bestående av Gävle, Östersund, Skellefteå och Luleå). Nu söker vi en Key Account Manager som utgår från någon av dessa städer och som kan axla ansvaret för norrlandsregionens totala företagsaffär.

Du kommer att tillhöra ett team idag bestående av tre Key Account Managers och en Försäljningschef Företag. Tillsammans bearbetar vi företagsmarknaden och säljer in Bavarias kärnvärden och tjänster - och vi gör det strukturerat, professionellt och med mycket energi.

Vår målsättning är att ta vår Företagsförsäljning till nästa nivå. Och Du blir en viktig kugge i detta arbete genom ditt ansvar och arbete inom din region. Du brinner givetvis idag för försäljning samt att bygga långvariga relationer med befintliga och nya kunder. Du trivs också att med stötta och supportera dina kollegor i den viktiga lokala företagsaffären.

I övrigt innefattar rollen att Du:
  • Genom aktiv och strukturerad prospektering av nya kunder inom regionen planerar och genomför nykundsbearbetning
  • Förvaltar existerande ramavtalskunder inom regionen
  • Ansvarar för upphandlingar
  • Ansvarar för en egen försäljningsbudget och dess uppföljning och rapportering
  • Supporterar regionens Bavariaanläggningar gällande dess lokala företagsaffär genom att bland annat:
  • Utbilda och följa upp det lokala arbetet med företagsgruppens CRM-system
  • Stötta anläggningarna i skapande och uppföljning av deras lokala plan avseende Företagsförsäljningen
  • Medverka på lokala kundmöten tillsammans med den lokala Företagsansvarige per anläggning
Din profil
Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och som vill vara med och påverka framtidens Företagsförsäljning. Du trivs att arbeta strukturerat och är som person social, kommunikativ och utåtriktad. Vi tror du har minst 5 års erfarenhet inom företagsförsäljning och varumärkesbyggande av kvalitetsprodukter mot företagsmarknaden. Vi ser det som meriterande med erfarenhet från andra branscher än bilbranschen. Vidare talar och skriver du svenska och engelska obehindrat, och du har B-körkort.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds möjligheten att ta din regions företagsaffär till nästa nivå. Som verktyg har du, i tillägg till ditt egna driv och resultatfokus, mycket kompetenta kollegor och fantastiska produkter.

Ansökan
Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via länken nedan, dock senast den 20 oktober 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Robert Bergman, robert.bergman@bavariabil.se, 08-735 39 54.

Välkommen med Din ansökan!

Sökord: CS / säljare / KAM-sälj / Företagssäljare
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bavaria Stockholm Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (6 dagar kvar)