Distriktssäljare mot Återförsäljarledet

Distriktssäljare mot Återförsäljarledet

Slår ditt hjärta lite extra vid lukten av motorolja? Älskar du också att surfa runt i puder eller kanske lite mer utmanande skoteråkning? Ler du brett när du hör ljudet av en stor V-Twin? Vi söker en Distriktssäljare mot återförsäljarledet till välrenommerade BIHR Nordic

Bihr Nordic är en del av Europas ledande företag i branschen av reservdelar, tillbehör och personlig utrustning för MC, MX, Moped, Snöskoter, Cykel och ATV. Sortimentet är heltäckande med fokus på internationellt starka varumärken och du hittar produkterna hos över 2500 återförsäljare.

Företaget är i fortsatt utveckling och söker nu en aktiv och relationsskapande Distriktssäljare till Sveriges i särklass kunnigaste säljkår inom branschen.

Ditt arbete består främst av att besöka och bearbeta befintliga kunder i återförsäljarledet där din breda kunskap och driv av att leverera det lilla extra, bidrar till att hjälpa kunderna att bli framgångsrika. Vi ser därför att du som söker är vass på att bygga och bibehålla goda relationer. Du ska ha stor kunskap eller ett utpräglat intresse för Snöskoter och MC.

Du utgår från hemmakontor och dina kunder finns från Gävle och norröver så du ska ha viljan och möjligheten till att resa i tjänsten.

Som Distiktssäljare hos BIHR Nordic kommer du ha ett gott stöd av kunniga eldsjälar med högt kvalitetstänk och stort personligt engagemang. BIHRs huvudkontor ligger i Göteborg och där finns många av dina kompetenta och trevliga kollegor, samt Säljchef som du rapporterar till.

OM BIHR - VI ERBJUDER:
 • Möjligheten att tillsammans med andra eldsjälar, arbeta med det du brinner för
 • Ett fartfyllt arbete där du skapar starka relationer
 • En gedigen introduktion med kontinuerlig produktutbildning
 • Tillgång till marknadens bredaste utbud
 • Frihet under ansvar samt god struktur i ditt arbete
 • Goda karriärmöjligheter på sikt, då vi ingår i en europeisk koncern
OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER
 • Stark meriterande om du har ett par års erfarenhet av B2B-försäljning samt ett stort intresse för MC eller Snöskoter
 • God teknisk kännedom
 • Är en god relationsskapare och med stort lösningsfokus
 • Har erfarenhet av att ansvara för egen mål och försäljningsbudget
 • Meriterande om du har ett befintligt nätverk i branschen
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Värdesätter du att arbeta med eldsjälar i branschen, som liksom du brinner för att utveckla våra kunders verksamheter? Vill du att din hobby även blir ditt yrke? Då är det här tjänsten för dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Helen på tel: 0723-02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, reservdelssäljare, ”MC säljare”, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)