Projekteringsansvarig Attacus Stomsystem

Projekteringsansvarig Attacus Stomsystem

Projekteringsansvarig till Attacus Stomsystem

Som Projekteringsansvarig kommer din primära uppgift vara att driva det tekniska arbetet inom företagets olika kundprojekt. Du kommer, tillsammans med konstruktionschef, att aktivt arbeta med uppföljning av projektens genomförande vad gäller bl a bemanning, tidplaner etc.

Rollen innefattar samordning av det interna arbetet och ansvar för kommunikationen med projektledare och andra entreprenörer inom de olika projekten. Du arbetar även med upprättande av beskedslistor, ändringar inom uppdraget och håller den leveransansvarige projektledaren informerad.

Vi tror att du har mångårig erfarenhet från konstruktionsarbete, eller annat relevant arbete inom byggsektorn. Du har stor erfarenhet och goda kunskaper i program som AutoCAD och Revit och det är meriterande om du har arbetat i IMPACT.

Personliga egenskaper:
  • Du har en hög arbetskapacitet och förmåga at hålla flera bollar i luften"
  • Du är bra på samverka och samarbeta
  • Du är en god relationsbyggare
  • Du har en naturlig personlig pondus
  • Du är noggrann och strukturerad
Några röster från medarbetare på Attacus Stomsystem:

Petra Hellström, HR-ansvarig :

”Jag har jobbat som HR-ansvarig i 2,5 år inom företaget. I våra fabriker produceras en hel del häftiga objekt, och vi kan se att vår personal känner stor stolthet över det vi alla dagligen åstadkommer. Att kunna erbjuda en trivsam och säker arbetsmiljö är viktigt för oss. Vi tror också att vår ledarfilosofi med ett nära ledarskap och korta beslutsvägar är en starkt bidragande orsak till att vi har låg personalomsättning och hög arbetstrivsel. I vår verksamhet händer det otroligt mycket. Vi genomför just nu en väldigt spännande organisationsresa där alla våra funktioner är med och bidrar i arbetet med att utveckla vår verksamhet ytterligare, där ser vi tydligt vilken bredd av kompetenser och vilken styrka vi har inom vårt företag!"

Hanna Zetterholm, Projektledare:

”Jag är inne på min andra anställningsperiod i företaget. Det jag uppskattar med min nuvarande roll som projektledare är att jag får vara med i hela processen, från försäljning, projektering, produktion, montage till uppföljning av leveransen. Jobbet innebär en hel del resande och jag får träffa mycket olika människor med olika karaktärer. Attacus Stomsystem är ett lagom stort företag som präglas av nytänkande och vi har dessutom väldigt roligt på jobbet.”

Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön.

Övrig information:

Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att kommer in med din ansökan snarast möjligt.

Du gör din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gustaf Wrangbäck
Telefon 063194341
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attacus Stomsystem är ett av landets större prefab-företag i byggbranschen med ca 300 anställda och erbjuder helhetslösningar för modernt byggande i trä och betong. Produktionen sker i Hammerdal, Strömsund och Fågelfors där unik kompetens har byggts upp under lång tid. Företaget har ett tydligt fokus på att utveckla byggbranschen. Intresset för kombinationen trä och betong i byggkonstruktioner har ökat kraftigt och Attacus Stomsystem är väl rustat för att ta trä och betong i kombination till en ny nivå. Attacus Stomsystem kan nu erbjuda ett mer heltäckande tjänsteutbud kopplat till sina specialistkompetenser inom prefabricerade betong- och träelement. Det innebär att företaget kan erbjuda en helhetslösning med projektansvar för montage och samordning med underleverantörer. Alltsammans med den jämna och höga kvalitet som kommer sig av produktion av element i väl kontrollerade och säkra miljöer på produktionsanläggningarna i Jämtland och Småland.