Konstruktörer till Attacus Stomsystem

Konstruktörer till Attacus Stomsystem

Attacus Stomsystem satsar framåt! Vill du vara med på vår spännande resa?

Attacus Stomsystem är det nya bolaget som bildats efter att SCF Betongelement, Attacus Betonghus och Attacus Trähus gått samman. Det nya Attacus Stomsystem är ett av landets större prefab-företag i byggbranschen med ca 300 anställda och erbjuder helhetslösningar för modernt byggande i trä och betong. Produktionen kommer även framgent att ske i Hammerdal, Strömsund och Fågelfors där unik kompetens har byggts upp under lång tid. Företaget har ett tydligt fokus på att utveckla byggbranschen. Intresset för kombinationen trä och betong i byggkonstruktioner har ökat kraftigt och Attacus Stomsystem är väl rustat för att ta trä och betong i kombination till en ny nivå. Attacus Stomsystem kan nu erbjuda ett mer heltäckande tjänsteutbud kopplat till sina specialistkompetenser inom prefabricerade betong- och träelement. Det innebär att företaget kan erbjuda en helhetslösning med projektansvar för montage och samordning med underleverantörer. Alltsammans med den jämna och höga kvalitet som kommer sig av produktion av element i väl kontrollerade och säkra miljöer på produktionsanläggningarna i Jämtland och Småland.

Attacus Stomsystem söker Konstruktörer (inriktning Betong och Trä)

Beskrivning:

Som Konstruktör med inriktning betong alternativt trä kommer du att arbeta i våra olika kundprojekt. Vi kan erbjuda dig stora möjligheter till yrkesmässig utveckling inom modernt bostadsbyggande. Korta beslutsvägar där du också har stora möjligheter att påverka och utveckla arbetssätt. Vi kan erbjuda arbetsplats på alla våra produktionsanläggningar och på vårt kontor i centrala Östersund

Vem är du:

Vi tror att du har en civilingenjörs- eller högskoleutbildning med relevant inriktning (bygg, väg, vatten eller liknande). Du har aktuell erfarenhet av konstruktionsarbete och är väl insatt i Eurokod, EKS och andra gällande regelverk, främst på den svenska marknaden. Du har goda kunskaper om konstruktionsberäkningar, och det är meriterande om du har erfarenhet från industriell produktion och kunskaper om prefab, men inte ett absolut krav. Du är en samarbetsperson, som kan ta egna beslut och du får gärna vara bra på att lära ut till andra. Vi förutsätter att du har kunskaper i AutoCAD och gärna Impact precast.

Vi ser gärna ansökningar från erfarna konstruktörer som vill ta ansvar och utveckla vårt byggsystem, men vi söker även "juniora" profiler med rätt ambition och utvecklingsvilja.

Personliga egenskaper:
  • Du har ett eget driv
  • Du har en stark vilja att hela tiden lära dig mer
  • Du är kreativ och nyfiken
  • Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att lösa problem
  • Du trivs både med att jobba självständigt och i team
Anställningsform:

Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:

Heltid.

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön.

Övrig information:

Urvalet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att kommer in med din ansökan snarast möjligt.

Du gör din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Hans-Olof Jonsson
Telefon 063194333
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se