Attacus Stål & Smide söker en Kalkylator

Attacus Stål & Smide söker en Kalkylator

Beskrivning:

Som kalkylator hos Attacus Stål & Smide kommer du att arbeta med att ta fram bygg- och projektkalkyler till våra olika projekt. Tjänsten är spännande och varierande arbete då vi arbetar med många olika typer av projekt. Du är även ansvarig för att organisera, förvalta och vidareutveckla vårt kalkylarbete. Tjänsten behöver inte vara stationerad på plats i produktion, Östersund eller Vaplan, men det är att föredra.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med en relevant bakgrund både utbildnings- och arbetserfarenhetsmässigt inom kalkylering. Alternativt har du annan förvärvad yrkeserfarenhet som kan prövas likvärdig inom generellt verkstadsarbete såsom svetsning, plåtbearbetning och har viljan att förvalta dessa kunskaper vidare organisatoriskt. Du ska ha en god förståelse för hela byggprocessen.
Dina personliga kännetecken:
  • du är strukturerad och har "ordning och reda"
  • du har hög kapacitet och är lösningsfokuserad
  • du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad
  • du är en utmärkt relationsbyggare och du har en stark kommunikativ förmåga
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du ambitiös, driven, positiv och med rätt bakgrund, så kommer du både passa in och trivas hos oss.

Du har god vana i system som Excel, Office samt byggkalkylprogram och vi ser gärna att du har god kunskap inom entreprenadjuridik. Du har goda språkliga kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Du har minst B-körkort.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Arbetstid och lön:

Dagtid/Fast lön

Övrigt:

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.

Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Attacus Stål & Smide är ett av Jämtlands äldsta svets och smidesföretag grundat 1949. Vi utför alla typer av svets och smidesarbeten samt montage och maskinbearbetning. Vi ingår i Attacusgruppen som består av sju bolag som alla är verksamma i byggbranchen. Bolagen arbetar med fastigheter, bygg, mark och smide. Inom gruppen finns även två trähusfabriker samt en betonghusfabrik och en betongelementfabrik. Attacusgruppen har ca: 400 anställda och omsätter 700 miljoner