Attacus Bygg söker en Platschef

Attacus Bygg söker en Platschef

Beskrivning:

Som Platschef på Attacus Bygg fördelar och styr du arbetet inom projektet, dvs. du är ytterst ansvarig för genomförande från kontrakt till överlämnande.

Som projektledare ansvarar du för:
  • Planering
  • Projektekonomi
  • Projektinköp
  • Produktionsstyrning
  • Styrning av underleverantörer
  • Styrning av anlitade konsulter
  • Arbetsmiljö
  • Uppföljning av kvalité och arbetsmiljö
  • Budget
  • Prognos
Du rapporterar ekonomiskt utfall löpande till VD och övriga funktioner i koncernen. Du har en aktiv kundkontakt med ett affärsorienterat synsätt. Du ska bygga långsiktiga relationer och verka för merförsäljning.

Kvalifikationer:

Du bör ha en byggteknisk ingenjörsutbildning och/eller mångårig etablerad yrkeserfarenhet inom området. Du har tidigare arbetat i arbetsledande befattning och har ansvarat för flertalet projekt inom branschen. Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att hantera många kontakter och samtidigt hålla avtalade tider och kvalitét.

Det ska finnas ett ekonomiskt sinne för att göra kalkyler och räkna på projekt. Du ska vara trygg i mötet med den egna yrkesgruppen, underentreprenörer, konsulter och beställare. Ett modernt synsätt avseende vardagliga tekniska hjälpmedel förutsätts.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha förmåga att skapa förutsättningar för såväg god lönsamhet som nöjda kunder och trivsel hos personal. Du ska vara öppen för nya lösningar och ha förståelse för värdet av goda relationer.

Omfattning/Arbetstider/Lön:

Heltid/Dagtid/Månadslön

Övrig information:

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 2019-11-15
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Attacusgruppen består av sju bolag som alla är verksamma i byggbranschen. Bolagen arbetar med fastigheter, bygg och mark. Inom gruppen finns även två trähusfabriker och två betongcementfabriker.Vi är idag 360 anställda och omsätter 600 miljoner kronor. Attacus Bygg AB startades i Östersund 1976 och är ett av Jämtlands ledande byggentreprenader. Attacus Bygg huvudsakliga arbetsområde är Jämtland med tyngdpunkten förlagd i Östersund- och Åreområdet men vi utför även entreprenader på andra orter i Sverige.