Studentinformatör hos vision – starta höstterminen med det perfekta extrajobbet vid sidan av dina...

Studentinformatör hos vision – starta höstterminen med det perfekta extrajobbet vid sidan av dina...

Är du på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna med start i Augusti? I rollen som Studentinformatör får du vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet i Östersundsregionen framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studierna.

Information om uppdraget

Vision är ett rikstäckande fackförbund med medlemmar representerade i över 4000 yrken. Till exempel chefer, ingenjörer, personalvetare, socialsekreterare, ekonomer, präster, behandlingsassistenter, administratörer, medicinska sekreterare och tandsköterskor. Visions medlemmar har jobb som stödjer välfärden, i offentlig sektor och i privata bolag och företag med koppling till den.

Som Studentinformatör kommer dina huvudsakliga uppgifter bestå av att informera om Visions verksamhet på campus i Östersund, samt att rekryterera nya medlemmar till förbundet. Du kommer att få arbeta i en fartfylld och social roll, med många kontaktytor främst mot studenter, men även anställda på campus samt interna kollegor inom förbundet. I denna roll får du vara med och driva och utveckla Visions arbete framåt på campus, och samtidigt få en meriterande erfarenhet inför framtiden!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vision.

Arbetsuppgifter

I rollen som Studentinformatör kommer du förutom att arbeta med information och medlemsrekrytering att ägna dig åt att marknadsföra Vision via olika event. Det kan gälla allt från klassrumspresentationer eller informationsbord vid mässor och arbetsmarknadsdagar samt andra evenemang. Parallellt med detta arbete kommer du även att erbjuda befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och events samt hålla koll på vad som händer hos Vision.

Du kommer arbeta i nära samarbete andra studentinformatörer, och du få själv påverka ditt arbetsschema så att det passar dina studier. Som Studentinformatör hos Vision ges du stort utrymme att själv komma med idéer och uppslag inom ramarna för ditt uppdrag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student på högskola eller universitet i Östersundsområdet och som älskar att vara social och att träffa och tala med och inför nya människor. Du trivs också i en roll med tydliga mål och där du förväntas ta ett stort eget ansvar samt vara med och bidra med dina idéer och tankar.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning eller föreningsliv.

Som person är du utåtriktad och duktig på att mingla och ta kontakt med nya personer. Du har en positiv energi som smittar av sig och du har lätt för att skapa engagemang och goda relationer. Du trivs att arbeta med stor frihet under ansvar, och du är duktig på att själv driva ditt arbete framåt, och tar stort ansvar för att din egen arbetsinsats håller hög kvalitet. Då du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta mot givna rekryteringsmål är det viktigt att du motiveras av att utmana dig själv och tycker det är roligt att följa resultatet av din arbetsinsats. Vidare söker vi dig som är en lagspelare och värdesätter en bra gemenskap och att skapa god stämning och sammanhållning med dina kollegor.

Övrig information
  • Start: Augusti 2018
  • Omfattning: Deltid, ca.30 timmar/månad
  • Lön: Individuell lönesättning från 130 kr/tim
  • Placering: Universitetet i Östersund
  • Kontaktuppgifter: Amanda Axelsson , Rekryteringskoordinator, 08 522 576 89
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med ca. 190 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. I fokus står du som medlem, och dina visioner - Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär! Vision är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.