Projektledare sökes till Eltel!

Projektledare sökes till Eltel!

Nu finns möjligheten för dig som har ett brinnande teknikintresse och tidigare erfarenhet av projektledning att ta nästa steg i din karriär. Eltel i Östersund söker en projektledare och letar efter dig som är en fena på att självständigt driva dina processer framåt mot uppsatta mål. Sporras du dessutom av tanken på att få bygga långsiktiga kundrelationer? Ta chansen och sök tjänsten som projektledare redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Eltels räkning en projektledare till deras kontor i Östersund. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen kommer att ske via Academic Work men att du därefter kommer anställas direkt hos Eltel.

Som projektledare arbetar du mot det aktuella affärssegmentet Communications Build, vilka på Eltel ansvarar för att planera och bygga nya fasta och mobila tele- och datanät. Eltel har ett brett erbjudande med högkvalitativa infranet-tjänster och jobbar för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Företaget har en komplett markandsnärvaro i Europa och har specialiserat sig på att planera, bygga och underhålla deras kunders el och telenät. I Sverige finns lokala kontor runt om i hela landet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att planera, leda och följa upp projekt inom publika nät, stadsnät och andra kundnät. Du är ansvarig för att varje projekts mål nås avseende såväl ekonomi som kvalitét och kundnöjdhet. Som projektledare har du också en nära kontakt med kunder och tekniker, för att säkerställa att projektet löper enligt den satta tidsplanen. Du ser inga hinder i att dessutom väva in merförsäljning i dina kundkontakter, och söker med stort intresse ständigt efter nya potentiella kunder. Det är din uppgift att fördela ut arbetsuppgifterna mellan dina projektmedlemmar och säkerställa att arbetet bedrivs enligt kvalitets- och miljöanvisningar. Sammanfattningsvis har du ett helhetsansvar för de aktuella projekten från start till slut.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning.
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med projektledning.
 • Har vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, då båda språken används i såväl intern som extern kommunikation.
 • Har B-Körkort.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet och kunskap från entreprenadbranschen. Det är också meriterande om du har utbildning inom BAS-U / BAS-P.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper vid denna rekrytering. För att axla rollen som projektledare på bästa sätt bör du besitta en stor social förmåga och ha lätt för att arbeta med många olika typer av människor. Ett högt arbetstempo är något som sporrar dig och du backar inte för nya utmaningar. Ditt arbetssätt präglas av struktur och god planering, samtidigt som du anpassar dig efter situationer och snarare ser lösningar än problem.
 • Start: Omgående enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Östersund.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Eltels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på Eltels hemsida www.eltelnetworks.com.