Passion för service? Tieto söker Servicedeskmedarbetare!

Passion för service? Tieto söker Servicedeskmedarbetare!

Hämtar du motivation från att ge en förstklassig service och är mån om att arbeta med kvalitet snarare än kvantitet? Intresserar du dig för teknisk problemlösning och vill få chansen att visa framfötterna hos en attraktiv arbetsgivare? Här har du alla möjligheter! Nu söker vi en problemlösare till Tietos servicedesk i Östersund med start enligt överenskommelse. Tieto ser långsiktigt på tjänsten och söker därför dig med ett genuint intresse för Tieto som framtida arbetsgivare och såklart service. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tietos räkning en servicedeskmedarbetare till kontoret i Östersund. Teamet består av erfarna servicedeskmedarbetare med god stämning och där kunskapsöverföring ses som en självklarhet.

Här har du möjligheten som ny i karriären att komma in i ett team där du kommer att växa i rollen som servicedeskmedarbetare, både teknisk men också i ansvar. Har du även egen erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll sedan tidigare så kommer nivån på dina arbetsuppgifter att anpassa sig därefter. Introduktionen sätts därmed individuellt utifrån din bakgrund och dina ambitioner allt för att skapa så goda förutsättningar för dig att göra ett bra arbete och trivas på Tieto.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto.

Arbetsuppgifter

Som servicedeskmedarbetare kommer du att hjälpa användare med deras IT-relaterade ärenden via kommunikationsmedel såsom telefon, beställningar, mail och chatt. Arbetet innebär mycket varierande frågor vilket ger dig en stimulerande vardag. Som ny i rollen kommer du att bli inskolad i Tietos ärendehanteringssystem samt sitta bredvid en mer erfaren kollega för medlyssning.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett stort internationellt bolag där det finns utvecklingsmöjligheter. Här får du dessutom chansen att bli en del av Academic Works konsultnätverk, detta är ett gyllene tillfälle för dig som vill bygga upp kontaktnätet inför din framtida karriär.

Vi söker dig som
 • Blev intresserad av tjänsten direkt du såg att det var inom IT-området
 • Vill arbeta med problemlösning på en daglig basis
 • Har arbetat med telefon som kommunikationsverktyg sedan tidigare
 • Ser långsiktigt på tjänsten
 • Trivs och får motivation av att leverera en hög servicenivå
 • Kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska då detta krävs i dialogen med Tietos kunder
Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av att arbeta med kundservice.

Som person är du lösningsfokuserad, du gillar att ta egna initiativ och tänker gärna utanför boxen för att lösa de utmaningar du ställs inför. Du älskar att arbeta med service och att hjälpa andra människor. För att trivas i rollen ser vi att du är självgående och effektiv i ditt arbete samt trivs med telefonen som arbetsredskap för att kunna arbeta i det relativt höga tempo som råder.

Övrig information
 • Start: Omgående, Enligt ÖK
 • Omfattning: Heltid, 8 timmar/dag
 • Placering: Östersund
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Läs mer på www.academicwork.se.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tieto är det största IT-tjänsteföretaget i Norden och tillhandahåller tjänster för hela IT-livscykeln. Företaget arbetar med stora organisationer inom bl.a. Bank & Finans, Energi, Retail och Telekom. Företaget har 3500 anställda i Sverige och huvudkontoret är lokaliserat i Värtahamnen, Stockholm.