Lönekonsult till EY!

Lönekonsult till EY!

Har du erfarenhet av lön, antingen via skola eller arbetsliv, och är på jakt efter ett heltidsjobb i en härlig och fartfylld organisation? Då har vi jobbet för dig! Hos EY får du arbeta i en utvecklande konsultroll där du får möjligheten att bredda din kompetens inom lön i ett bolag som värnar om balansen mellan arbete och privatliv. Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

I en roll som lönekonsult på EY har du ansvar för ett flertal kunder inom en mängd olika branscher. I denna roll arbetar du med hela löneprocessen och får möjlighet att sätta dig in i nya områden. Ditt fokus ligger på att leverera en bra tjänst för dina kunder och för att hela tiden hålla god kvalitet i ditt arbete. Självklart tror vi att du trivs i kontakten med kund och drivs av att ge den bästa servicen tillsammans med dina kollegor.

Som medarbetare på EY får du ett ledarskap som präglas av ett högt förtroende för de anställda och det är bara du själv som sätter gränser för vad du vill och klarar av. Att komma med förbättringsförslag är en naturlig del i arbetet då fokus är på effektiva processer och att tänka nytt för att utveckla ditt eget såväl som organisationens arbete. I dagsläget består kontoret i Östersund av ca 30 medarbetare fördelat på grupperna revision, redovisning och lön. Du kommer att tillhöra lönegruppen som består av 6 personer.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos EY.

Du erbjuds:
  • En arbetsplats som månar om sina anställda och möjligheten till att ha ett arbete med högt tempo i kombination med en bra balans mellan jobb och fritid
  • Att få arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och arbetsuppgifter
  • Möjlighet att bli en del av ett globalt företag och ett kraftfullt nätverk av erfarna kollegor
Arbetsuppgifter

I rollen som lönekonsult har du ansvar för det löpande lönearbetet för dina kunder. Du erbjuds en föränderlig vardag som ställer krav på flexibilitet och förmåga att ha många bollar i luften samtidigt. Du behöver trivas i konsultrollen, ha ett genuint intresse för marknaden och brinna för att leverera förstklassig service till dina kunder.

Vi söker dig som
  • Har en fullständig YH-examen inom lön alternativt något års arbetslivserfarenhet inom området
  • Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska då kommunikationen sker på båda språken
Meriterande om du har:

* Kunskap i något av följande program: Hogia, Fortnox eller Agda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen som lönekonsult ser vi att du är flexibel, serviceinriktad, strukturerad och ansvarstagande.

Övrig information
  • Start: Omgående enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, flex
  • Placering: Östersund
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur EY presenterar sig här.