Junior Redovisningskonsult till Sveriges största redovisningsföretag

Junior Redovisningskonsult till Sveriges största redovisningsföretag

Är du redo att starta din karriär som redovisningskonsult? Har du ett intresse av att skapa och vårda långsiktiga kundrelationer? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en redovisningskonsult i början av sin karriär. Företaget är rikstäckande och aktiva på över 130 orter. De erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för småföretagare. Målsättningen är att du kommer in i arbetet och anskaffar dig erfarenhet för att på sikt axla rollen som senior redovisningskonsult. Företaget uppmuntrar alla sina medarbetare till kompetensutveckling och erbjuder därför lämplig fortbildning för dig som har drivet och viljan. Så länge du kan motivera hur dina nya kompetenser kan bidra till företaget så kommer du inte att möta några bromsklossar här - tvärt om! Som redovisningskonsult hos vår kund ser vi helst att du kan utgå från kontoret i Sveg men det är även möjligt att utgå från kontoret i Östersund cirka 2 dagar i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är ett vikariat som sträcker sig inledningsvis till april 2020. Förutsatt att samarbetet fungerar väl mellan samtliga parter finns därefter goda möjligheter att bli anställd direkt av vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer att få jobba med att ge proaktiv rådgivning till företag, stora som små. Din absoluta strävan blir att framgångsrikt hjälpa dina kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Du bistår med löpande redovisning, bokslut och deklarationsarbete, rådgivning inom skatter och redovisning samt företagsekonomisk rådgivning. Du kommer även att få vara en stor del i den fortsatta utvecklingen av företagets framgångsrika kontor!

Du kommer till exempel att:
 • Genomföra löpande redovisning
 • Hålla avstämningar med kunder
 • Bokföra och redovisa moms
Tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med digitala lösningar och har en genuin vilja att utveckla dessa för våra kunder. Du är duktig på att bygga och upprätthålla goda relationer och har en fallenhet för att prata med olika typer av människor.

Vi söker dig som
 • Genomfört en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har 1-2 års arbetserfarenhet inom redovisning
 • Har kunskap inom löpande bokslut
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då detta krävs i din dagliga kontakt med kunder
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sveg, Östersund
 • Kontaktuppgifter: Gustav Johansson, gustav.johansson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En djupare presentation av företaget kommer ske längre in i processen.