Fujitsu söker fler Supporttekniker till deras 1st line support!

Fujitsu söker fler Supporttekniker till deras 1st line support!

Är det dig man ringer vid privata IT-Problem? Är det du som hjälper dina morföräldrar att installera deras nya dator? Just nu söker vi dig! Dig som har ett genuint intresse för teknik och som har en förmåga att förklara detta på ett pedagogiskt sätt till andra medmänniskor! Sök tjänsten och bli en del av Fujitsus 1st Line Support.

Information om uppdraget

Välkommen till en av världens sju största IT-företag Fujitsu . Fujitsu levererar totala lösningar inom informations- och kommunikationsteknik. Tillsammans med mångfacetterade tjänster tillhandahåller deras omfattande verksamhet utveckling, tillverkning, försäljning och underhåll av banbrytande produkter av hög kvalitet och elektroniska enheter som gör dessa tjänster möjliga.

Du erbjuds:
 • En arbetsgivare som satsar på internutbildning
 • En arbetsplats med stor gemenskap och möjligheter att knyta värdefulla kontakter
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig sex månader framåt.

Arbetsuppgifter
 • Hantera inkommande ärenden via mail och telefon från företagets kunder,
 • Arbeta med följande system; Windows operativsystem, Office365, Office paketet, Citrix, Active Directory, Network och Exchange
Vi söker dig som
 • Har gymnasiekompetens inom Teknik/IT.
 • Har minst 1 års erfarenhet inom IT Support alt Service eller BackOffice funktioner
 • Talar och skriver på svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kunder och kollegor.
 • Har kunskap inom; Windows operativsystem, Office365, Office paketet, Citrix, Active Directory, Network och Exchange.
Vänligen notera ovan erfarenhet tydligt i din ansökan.

I den här processen lägget vi även stor vikt vid dig som person där vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och att vilja ge support. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse.

Vi kommer begära utdrag ur brottsregister och UC på grund av uppdragets kundbas.

Övrig information
 • Start: Omgående start enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, varierande tider skiftschema
 • Placering: Östersund
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och våra önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se