Automation Engineer till Tietoevry i Sundsvall!

Automation Engineer till Tietoevry i Sundsvall!

Tietoevrys Automation-team växer och vi letar nu efter företagets nästa Automation Engineer. På Tietoevry erbjuds en bred roll med huvudfokus på service och värdeskap i syfte att leverera riktigt bra kundservice. Du får möjlighet att driva egna projekt och uppgifter såväl som att genomföra dem tillsammans med dina kollegor. Sök rollen så berättar vi mer!

Information om uppdraget

Tieto är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet, med fokus på att skapa digitala fördelar för företag och samhälle. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tillsammans med Tietoevry i Östersund letar vi nu efter företagets nästa konsult till en roll som Automation Engineer.

I nära dialog med företagets kunder kommer du arbeta för att ta fram skräddarsydda automationslösningar som underlättar och effektivserar Tietoevrys kunders verksamheter. Idag består teamet av 6 medarbetare som alla har olika bakgrund och erfarenhet men där den gemensamma nämnaren är ett stort intresse för automation, passion för ny teknik och ett genuint engagemang för kundernas verksamheter.

Som nytt tillskott i Automation-teamet kommer du få en personlig mentor som, tillsammans med dig, tar fram en skräddarsydd introduktion och lärningsplan för att hjälpa dig att växa in i rollen som utvecklare och konsult.

Du erbjuds:
 • En stark organisationskultur som kännetecknas av nyfikenhet och med ett nätverk för att lära, dela och diskutera olika lösningar
 • Kompetensutveckling, är du rätt person men saknar färdigheter inom RPA- området så finns möjlighet att skapa en skräddarsydd utbildningsplan
 • Arbete i ett team där ni arbetar tillsamans som ett lag för att överträffa kundernas förväntningar
 • En flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta både på plats i Tietoevrys nybyggda lokaler på Holmen men också remote. Flexibilitet är ledordet!
Du kommer anställas som konsult hos oss på Academic Work, där din anställning kommer inledas med 6 månaders provanställning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Automation Engineer kommer du arbeta brett inom flera olika projekt med med fokus på att designa, utveckla, testa och förvalta automationslösningar (även kallat robotar, scripts, processer) med hjälp av marknadsledande RPA-verktyg och andra AI-lösningar. Poängen med att leverera automation är att befria människor från repetitiva, tidskrävande, och mödosamma uppgifter, genom att låta datorer göra jobbet i stället. Tillsammans med företagets kunder kommer du att arbeta, i tätt samarbete med ditt team, med allt från verksamhetsanalys och kravställning till lösningsdesign, utveckling, acceptanstest och förvaltning av kod.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, gärna inom systemvetenskap, beteendevetenskap mot IT, data eller likvärdig inriktning, alternativt behövs motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Erhåller ett stort teknikintresse
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då Tietoevry arbetar i en internationell miljö
 • Är svensk medborgare
Vidare är det meriterande om du:
 • Har erfarenhet av programmering i C# .NET och/eller Python
 • Har grundläggande kunskap inom webbdesign med HTML och/ eller CSS
 • Har grundläggande kunskap inom SQL
 • Erhåller sammanhängande arbetslivserfarenhet inom service eller support på minst 2 år
Vi söker dig som är:
 • Serviceinriktad
 • Relationsskapande
 • Flexibel
För att trivas som Automation Engineer hos Tietoevry så bör du vara en initiativtagande person som motiveras av att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor, och som trivs med att arbeta under principen frihet under ansvar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flextid
 • Placering: Östersund, med goda möjligheter att arbeta remote
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vilket kommer begäras in om du går vidare till slutsteg i rekryteringsprocessen.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klicka dig in på Tietoevryför att läsa mer om företaget!