Larm - säkerhetstekniker

Larm - säkerhetstekniker

Vilka är dina ambitioner och mål? Vi vill skydda liv och egendom. Låter det intressant?
Tillsammans med Larm och Signalteknik gör vi nu andra och tredje rekryteringen i Östersund.

Om Norrskydd
Norrskydd fungerar som säkerhetsentreprenör, dvs. vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice på lås och låssystem med komplett beslagning, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm, dörrautomatiker, porttelefon, kodlås, galler, värdeförvaring, säkerhetsskåp samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 90 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på 12 orter, Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå, Örnsköldsvik, Östersund, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Gävle.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.

Norrskydd tror att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap samt välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.

Sedan 1 oktober är Larm & Signalteknik en del av Norrskydd koncernen.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driven säkerhetstekniker med inriktning larm/brandlarm till vårt team i Östersund. Hos oss kommer du att få arbeta med både nyinstallation i entreprenader samt med efterservice och felsökningsuppdrag av inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll, CCTV med mera. Vi anpassar arbetsuppgifterna efter din tidigare erfarenheter och arbetar ständigt med kompetensutveckling efter det personliga behovet. För tjänsten krävs att du som person drivs av eget ansvar, laganda och företagande. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där du är involverad i de dagliga besluten där förmågan att självständigt utföra arbeten hos våra kunder ses som en självklarhet.

Om dig
Som person är du pålitlig, initiativrik, social och serviceinriktad. Du har en förmåga att se kundens behov, leverera förslag och lösningar och förstå kundnyttan av ditt och dina medarbetares arbete. Du har kunskap och tidigare erfarenhet från larm, brandlarm, CCTV eller passersystem. Vi förväntar oss att du är noggrann, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har ett teknikintresse och är van att använda dator som ett av dina arbetsredskap. Har du dessutom utbildning inom svagströmsområdet så ser vi det som meriterande.

Krav
Branschrelaterad erfarenhet från säkerhetsbranschen
B-körkort
Fläckfria register hos Polismyndigheten samt Kronofogden

Villkor
Omfattning Heltid, tillsvidare, med provanställning sex månader.
Start Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Urval Sker löpande, så var snabb in med din ansökan! Sista ansökningsdag sista november.

Ansökan Skickas till ansokan.ostersund@norrskydd.se och märks med 'Säkerhetstekniker larm'

Kontaktpersoner:
Malin Höök, HR, 010-1525555
Mikael Brink, VD, Larm & Signalteknik, 063-137880

Din ansökan hanteras konfidentiellt!

Vi erbjuder dig
Norrskydd erbjuder ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete.
Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat företag som brinner för utveckling och ser betydelsen av kvalitet och nöjda kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och i din yrkesroll genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs på vår arbetsplats. Som anställd på Norrskydd har du dessutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder dig att bli en del av Norrskydd och att arbeta tillsammans med oss mot vår vision, att bli heltäckande inom säkerhet i hela Norrland.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds då vi inför rekryteringen valt våra annonskanaler.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 18 dec (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydd fungerar som säkerhetsentreprenör, dvs. vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice på lås och låssystem med komplett beslagning, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm, dörrautomatiker, porttelefon, kodlås, galler, värdeförvaring, säkerhetsskåp samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 90 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på 12 orter, Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå, Örnsköldsvik,
Östersund, Ljusdal, Hudiksvall, Söderhamn och Gävle.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.

Norrskydd tror att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap samt välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.