Nu söker Östersundshem en Underhållschef

Nu söker Östersundshem en Underhållschef

Om tjänsten

Som underhållschef hos Östersundshem AB har du det övergripande ansvaret för bolagets inre fastighetsunderhåll, olika besiktningsprocesser och arbetsuppgifter kopplade till dessa. Du leder det operativa arbetet inom enheten vilket innefattar allt från att vara ett stöd till personalen vid drivande av tvisteärenden till att hantera olika renoverings- och ombyggnadsprojekt, stora som små. Detta görs tillsammans med tre kollegor. Vidare innefattar tjänsten ett strategiskt arbete med framtagande av rutiner och arbetsprocesser främst inom ovan nämnda arbetsområden. I rollen ingår personalansvar över bolagets besiktningsenhet samt budgetansvar över aktuellt område. Du ingår i förvaltningsavdelningens ledningsgrupp och fungerar som ett stöd till verksamheten. Tjänsten i denna form är delvis nytt, därför har du goda möjligheter att delta i utformandet av nya rutiner och arbetsprocesser.

Vem söker vi

Du har minst fem års yrkeserfarenhet av liknande tjänster. Högskole- och/eller civilingenjörsutbildning inom bygg, eller motsvarande yrkeserfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig, är ett krav. Goda kunskaper inom hyresjuridik såväl som erfarenhet som besiktningsman är även detta en förutsättning för att klara av uppdraget. Vi ser också att du har flerårig chefserfarenhet.

Eftersom du ska arbeta fram nya arbetssätt och rutiner samtidigt som du leder komplexa processer, är det viktigt att du är resultatinriktad och analytisk. Då ditt arbete och dina beslut påverkar vår underhållsbudget ser vi att du är noggrann och sköter dina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Du ska vågar ta beslut, stå upp för dina idéer, och på eget initiativ driva arbetsuppgifter från a till ö.

Övriga krav

Svenska - flytande i tal och skrift, engelska - goda kunskaper i tal och skrift. Van användare av Office-paketet. B- körkort

Det här erbjuder vi

På Östersundshem är vi måna om våra medarbetare - därför har vi både friskvårdstimme och sjukvårdsförsäkring. Vi tror att en individ som får förutsättningar att må bra gör ett bättre jobb - helt enkelt.

Ansökan och process

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar emot din ansökan via www.onepartnergroup.se Kort publiceringstid med sista ansökningsdag 2021-02-14.
Mer info
Kontaktperson Britta Kereby
Telefon 063194340
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Östersundshem är ett kommunalägt bostadsbolag med ungefär 4000 lägenheter samt 300 lokaler och förråd. Företaget omsatte 276 miljoner kronor under 2019 och har ett 60-tal anställda. Östersundshems uppdrag är att erbjuda ett varierat utbud av attraktiva, trygga och hållbara bostäder i Östersunds kommun där alla ska känna sig delaktiga och hemma i livets olika faser. Efter en period av nyproduktion står bolaget nu inför omfattande ROT- och underhållsinsatser i det äldre beståndet. Östersundshem har vid flera tillfällen prisats för ett framsynt hållbarhetsarbete, vilket vi nu har som ambition att utveckla - bland annat genom att fokusera allt mer på energieffektiviseringar.