Systemförvaltare till IT-enheten i Östersunds kommun

Systemförvaltare till IT-enheten i Östersunds kommun

Systemförvaltare till IT-enheten i Östersunds kommun

Brinner du för den it-smarta och digitaliserade arbetsplatsen? Vill du vara med och skapa en kommun i framkant när det gäller IT och digitalisering? Bli en i vårt team med tio andra systemförvaltare!

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med Östersunds kommun i syfte att föra dig själv, våra kunder och Östersunds kommun framåt med hjälp av digitalisering. Du kommer att kunna ta ett stort eget ansvar och få de befogenheter som krävs. Här finns mycket goda möjligheter att påverka och utvecklas i din roll.

IT-enheten har idag drygt 40 medarbetare och består av fyra grupper och det team du kommer ingå i utgörs av tio kollegor som jobbar med utveckling och förvaltning av flera olika system. Vi hanterar hela kedjan från strategier, kravinsamling och projektledning till drift och förvaltning av nätverk, servrar och arbetsplatser. IT-enheten är Östersunds kommuns gemensamma IT-organisation och tillhör Kommunledningsförvaltningen.

Vår vision för it-området är att med engagemang, mod och innovation skapa de bästa förutsättningarna för alla i den digitala framtiden. Vi har ett övergripande ansvar för att tillsammans med kommunens verksamheter driva utveckling och förvaltning inom IT och digitalisering. Vårt uppdrag omfattar såväl IT som telefoni med totalt cirka 10?000 användare inom administration och skolverksamhet samt inom förbund.

Arbetsuppgifter
Som systemförvaltare kommer du att arbeta med att förvalta och vidareutveckla de kommungemensamma IT-lösningar som tas fram i fyra av kommunens gemensamma digitaliseringsprojekt. Projekten innehåller följande: Införande av e-arkiv, upphandling och införande av en gemensam skanningstjänst, upphandling och införande av en gemensam e-signeringstjänst, samt införande av ett kommungemensamt tjänstekort.

Du kommer både att delta i projekten, vara ansvarig och genomföra överlämnandet till förvaltning, samt att driva systemförvaltningen. Arbetet kommer ske tillsammans med verksamheterna inom Östersunds kommun.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant dokumenterad utbildning, lämpligen högskolebaserad IT-utbildning eller motsvarande erfarenheter som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av arbete med it-förvaltning och/eller it-utveckling. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och du har B-körkort.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du tar initiativ, är självgående i ditt arbetssätt och sätter igång aktiviteter för att uppnå mål. Du har lätt för att samarbeta med andra människor, du är engagerad och förtroendeingivande samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt och tydligt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar också ditt arbete på ett effektivt sätt. Du förstår sambanden mellan teknik, människa, säkerhet och utveckling av kommunens olika verksamheter. Du har en pedagogisk förmåga att föra ut budskap och förståelse för IT-frågor.

Stor vikt kommer att läggas vid balansen mellan färdighet, yrkeserfarenhet och personlighet.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Det kan behöva göras en säkerhetsprövning med registerkontroll. Arbetsplatsen ligger i Östersund.

Välkommen med Din ansökan och CV senast 2022-12-13. Betyg/intyg behöver inte skickas med.

Om Östersund
I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Östersunds kommun med rekryteringsföretaget Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Colleen Gabrielsson på 073-684 79 27 eller via mejl cecilia.gabrielsson@adecco.se.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta IT-chef Marie Fryklöf, tfn 063-14 49 10, teamchef David Hällgren tfn 063-14 31 66.

Facklig kontaktperson är Ingeborg Palm, (Vision), tfn 063-14 43 85

Om du har frågor angående att registrera din ansökan, kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 13 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!