Drifttekniker till Vattenverken

Drifttekniker till Vattenverken

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Sektor Avfall VA driver och utvecklar Östersunds kommuns vatten- och avloppsanläggningar. Enheten Dricksvatten och Automation omfattar sex vattenverk, ett tjugotal tryckstegringar och reservoarer.

Enheten är i ett expansivt skede och behöver utöka sin driftorganisation. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom organisationen. Ett flertal av våra vattenverk ska byggas om, så vi behöver nu utöka vår bemanning och söker därför drifttekniker.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker på vattenverken medverkar du i arbetet med drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringsstationer och reservoarer. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Kvalifikationer
Du har driftteknikerutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Erfarenhet inom vattenrening, el, automation, livsmedel eller miljöarbete är meriterande. Du är en man/kvinna både med god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass. Det betyder att innan du anställs vid Östersunds kommun kommer säkerhetsprövning och registerkontroll att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Kontaktpersoner
Anders Lögdberg, driftledare 070-349 53 03
Johan Franzon, enhetschef 063-14 33 18
Cristian Forslund, facklig representant Vision 076-136 54 13

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Sista ansökningsdag
2021-01-10, men din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer och eventuell rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ostersund.se/
Sista ansökningsdag 10 jan 2021 (40 dagar kvar)