Anläggningsarbetare till Gatuenheten

Anläggningsarbetare till Gatuenheten

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Gatuenheten är Östersunds kommuns egna interna entreprenör inom gatudrift, anläggning och infrastruktur i stadsmiljö. Vi arbetar offensivt med att stimulera till en bra miljö och till en positiv utveckling av kommunen genom att med hög servicenivå tillgodose kundernas behov och förväntningar.

Enheten är uppdelad i 6st avdelningar som var och en är specialiserade inom sitt huvuduppdrag. Huvuduppdragen är Anläggning, Markrenhållning, Väghållning, Beläggning, Rörnät samt Trafik.

Vi bygger och renoverar tex gator, torg, rondeller och vatten och avloppsledningar. Snöröjer, sandar och tar upp sanden på gator och fastigheter. Driftar och underhåller kommunens VA ledningsnät, gatunät samt skyltar och trafikljus.

Idag består enheten av drygt 30 anställda. Nu söker vi efter en ny kollega vars arbetsuppgifter huvudsakligen kommer att ligga inom avdelningen Anläggning.

Arbetsuppgifter

Nybyggnad/renovering av gator, cirkulationsplatser, GCvägar . Nybyggnad/renovering VA mm mm. I tjänsten kan det komma att ingå visst beredskapsarbete som innefattar plogning/snöröjning med redskapsbärare/hjullastare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har/är:
  • Positiv inställning och praktisk läggning.
  • Samarbetsvillig och driftig
  • Vana att tyda ritningar.
  • Kunskap i enklare utsättning.
  • Fysiska förutsättningar för kroppsarbete.
Krav:
  • Körkort minst B
  • Har erfarenhet från rörläggning i mark
  • Har erfarenhet av anläggningsarbete
  • Skall ha kunskap om arbete med såväl planlaser som rörlaser.
Vana av nyanläggning samt drift och underhåll av VA-ledningar är meriterande.

Som person förväntas du vara initiativrik, beredd att ta ett stort ansvar samt uppvisar god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

I urvalet läggs stor vikt vid såväl erfarenhet av verksamhetsområdet som dina personliga egenskaper som t.ex. inställning, driftighet och övriga personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
Mer info
Kontaktperson Tore Åberg
Telefon 070-330 07 50
Område Östersund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ostersund.se/
Sista ansökningsdag 10 feb (17 dagar kvar)