Direktrekrytering av en projektör till Östersunds Låstjänst

Direktrekrytering av en projektör till Östersunds Låstjänst

Är du en utåtriktad person som drivs av att ta stort eget ansvar? Vill du få ta del av Jämtlands fantastiska natur på daglig basis samtidigt som du är ute och träffar dina kunder? Då har du hittat rätt! Läs vidare så berättar vi mer.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Östersunds Låstjänsts (BB-Gruppen) räkning en projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos kunden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Östersunds Låstjänst önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Östersunds Låstjänst är experter på lås- och passersystem med en gedigen kundstock, främst företagskunder. De arbetar med nybyggnationer samt service på fastigheter, bostäder och lokaler. Du kommer bli en del av en härlig arbetsgrupp där du kommer få underlag av byggare som du sedan ska räkna på. Du kommer även få ta del av Jämtlands fantastiska natur då resor till Åre och Vemdalen förekommer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Räkna på offerter och kalkyler
  • Fakturering
  • Kundbemötande
Vi söker dig som

Har utbildning och/eller erfarenhet inom området. Vidare är det ett krav för tjänsten att du som söker har B-körkort samt goda kunskaper i svenska då arbetsuppgifterna kräver detta. Har du kunskap i programmet Bluebeam är det meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Östersunds Låstjänst. Du är en utåtriktad person som gärna tar för dig, du förstår vikten av att vårda dina kundrelationer och du är trygg i dig själv. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och ordningsam.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, vardagar 07.30-16.00
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

BB-gruppen är en rikstäckande företagsgrupp som levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt bygge. Vår samlade kompetens och kapacitet ger dig så mycket mer än bara produkter - målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska dina kostnader. Det vinner vi alla på.
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.