ÖFK söker VD/Klubbchef

ÖFK söker VD/Klubbchef

Verkställande Direktör/Klubbchef för Östersunds Fotbollsklubb!

Vem är du?

Du har en gedigen ledarerfarenhet och du har ett starkt resultatdriv. Du har förmågan att både se långsiktigt och att ”gräva där du står”. Du ser utmaningar som möjligheter och har hög tilltro till vad som går att uppnå med en stark organisation och hängivna medarbetare. Önskvärt är att du har ett starkt nätverk, både lokalt och nationellt.

Ditt ledarskap bygger på en tydlig kommunikation, hög integritet, affärsmässighet och gott omdöme och som professionell ledare har du förmågan att skapa goda relationer till investerare, sponsorer och ägare.

I din person är du lugn, trygg och entusiasmerande, både hos anställda, ledare, och den breda fotbollsintresserade allmänheten.

Som ny VD/Klubbchef för ÖFK förutsätter vi att du har ett starkt och "rakryggat" intresse för föreningens fortsatta utveckling och du "brinner" för ÖFK:s arbete med hållbarhets- och jämställdhetsfrågor.

Självklart älskar du fotboll!

Placeringsort, arbetstid, sysselsättningsgrad och lön

Tjänsten är placerad i Östersund, tillträdet sker efter överenskommelse. Anställningsvillkor i enlighet med personliga villkor enligt VD-avtal.

Ansökan

Du registrerar din ansökan med CV och personligt brev via www.onepartnergroup.se senast 2020-03-31.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Östersund
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖFK:s resa har varit guldkantad, men också bara börjat. Östersund har etablerat sig i Allsvenskan och är ett lag att räkna med i landets högsta serie. Vi ser positivt på framtiden, att det match in och match ut kommer närmare 5000 personer och visar också vad ÖFK betyder för Östersund och Jämtland