Maskinförare till Åre/Östersund Airport

Maskinförare till Åre/Östersund Airport

Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet Innebär snöröjning på bansystem och parkeringsområden. Vidare ingår tillsyn samt underhåll på maskiner och markområden.
Eftersom flygplatsen arbetar integrerat så omfattar ditt uppdrag även andra på flygplatsen förekommande uppgifter. Konkret innebär det att du utöver fälthållningsarbetet kommer arbeta på rampen. Ramparbetet innebär att du hjälper till med det arbete som sker närmast flygtrafiken, så som lastning samt lossning av bagage.

Din profil
Du är utbildad inom lastbil och lastmaskinssidan. Det är meriterande om du har erfarenhet från snöröjning med lastmaskin och lastbil samt innehar maskinförarbevis för lastmaskin. Vi ser att du har god körvana inom dina kompetenser. För tjänsten krävs goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska och giltigt B och C körkort. Eftersom tjänsten innebär hantering av fordon och maskiner behöver du ha fullgod syn efter korrigering och fullt färgseende.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, har en mycket god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser på ett flexibelt, strukturerat och konstruktivt sätt. Du trivs med att lösa problem och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder
Åre/Östersund Airport fyller en viktig funktion för Sverige och för det lokala samhället. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Som medarbetare på flygplatsen finns goda möjligheter till utveckling, inte minst då vi har en dynamisk intern arbetsmarknad. Flygplatsen präglas av teamarbete, gemenskap och sammanhållning.
På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På swedavia.se/om-swedavia/lediga-jobb/ kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Anställning och kontakt
Tjänsterna gäller vintersäsongsanställning under tiden oktober till april. Placering är på Åre/Östersund Airport. Tjänsterna innebär skifttjänstgöring då både kvälls-, natt- och helgarbete förekommer.

Vid frågor, vänligen kontakta Sören Karlsson, Fältchef på telefonnummer 070 689 33 18 eller Mikael Nordquist, Driftchef på telefonnummer 0723 57 86 45.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Swedavia. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Mer information om vad säkerhetsprövning innebär hittar du på https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet.html

Intresserad? Välkommen att skicka in din ansökan. Urval kommer att ske löpande, sista ansökningsdag 9 sep 2019.
Mer info
Kontaktperson Mikael Nordquist
Telefon 0723 57 86 45
Område Östersund
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Swedavia
Hemsida http://www.swedavia.se
Sista ansökningsdag 9 sept 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedavia äger, driver och utvecklar det nationella basutbudet av flygplatser i Sverige. De tio flygplatserna bildar ett system som knyter samman Sverige - och Sverige med världen. Swedavia är världsledande inom klimatarbete och arbetar aktivt för en hållbar framtid. Swedavia är ISO 14001 och ISO 50001 certifierade. Under 2017 reste totalt 41,9 miljoner passagerare till och från Swedavias flygplatser.