Till södra Sverige söker vi nu en Industrisäljare

Till södra Sverige söker vi nu en Industrisäljare

Ingress

Vill du arbeta som säljare mot industriföretag på södra Sverige? Vi söker en säljare med intresse för försäljning av maskinkomponenter, kullager och glidlager. I rollen som säljare kommer du att representera ett företag som är en av de främsta leverantörerna av produkter inom segmentet. Vi söker efter dig som tillsammans med andra i teamet vill utveckla bolagets försäljning, processer och strategier.

Dina arbetsuppgifter

Som distriktssäljare besöker du bolagets kunder samt återförsäljare fysiskt och digitalt för att utveckla försäljningen. I rollen ingår det att hantera tekniska frågor, ritningslösningar samt att hjälpa kunderna att optimera sina lösningar med hjälp av bolagets produkter. Rollen kräver ett strukturerat och noggrant arbetssätt, därmed bör du vara van vid administration och dokumentation. Som bolagets säljare ansvarar och planerar du självständigt dina arbetsdagar. I rollen kommer du att vara ansvarig för region syd. Resor mellan Stockholm och södra delen av Sverige ingår.

Ansökning

I följande rekrytering samarbetar kund med Otiga Stockholm. Urval kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta vår rekryteringsansvarige Othilia Roos Englund på telefon 073 - 351 27 87.
Tillsättning av tjänsten sker när bäst lämpad kandidat är funnen. Sök därför tjänsten redan idag!

Din profil

Du som söker följande tjänst ser vi har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av att verka i rollen som säljare, allra helst inom industriell försäljning och liknande produkter. Du har ett intresse för teknik och dess utveckling samt gymnasial eller eftergymnasiala studier inom området. Du är van att arbeta i CRM- och ERP-system, samt har god erfarenhet och kunnande i Microsoft Office.
Som person är du högt professionell i din arbetsroll där du vill skapa den bästa servicen och produkten för varje unik kund. Därmed ser vi att du har förmågan att skapa samt vårda goda och långsiktiga relationer i din yrkesroll. Du är kommunikativ och genuint intresserad av branschen. Vidare ser vi att du som söker är en lagspelare som tror att bolaget tillsammans kan nå nya mål och ta sig an nya segment inom den industriella branschen. Du är affärsmässig och kundfokuserad samtidigt som du tycker om att utveckla och förbättra försäljningen. Avslutningsvis är du bekväm att uttrycka dig både på svenska samt engelska.

Erbjudande

Du erbjuds en tjänst där du styr över dina egna arbetsdagar samtidigt som du ingår i ett bolag som är på en tillväxtresa.
Kunden är ett stabilt och välrenommerat företag inom branschen som erbjuder ett arbete med frihet under ansvar. Huvudkontoret är beläget i Tumba, söder om Stockholm. Du kommer att ha stora möjligheter till utveckling i en platt och informell organisation där korta beslutsvägar är vardag. Bolaget verkar för en trevlig atmosfär med trevliga sociala aktiviteter. Dessutom erbjuds marknadsmässig lön, tjänstebil, pension och försäkring.
Mer info
Område
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Sverige och vi arbetar med bemanning - och rekrytering och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad.