Hoppa till innehåll

Undersköterska till Villa Näs, Åkersberga

Nu söker vi på Villa Näs en undersköterska till vårt fina äldreboende. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, 80 % tjänstgöring dag/kväll/helg. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Det här får du hos oss:
 • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
 • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
 • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
 • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Om Villa Näs

Villa Näs är ett äldreboende med totalt 60 platser, vackert beläget vid Täljöviken i Åkersberga. Huset är tre våningar högt med två avdelningar per våningsplan och gemensamhetslokaler i bottenvåningen. Villa Näs har 40 platser för äldre med demenssjukdom och 20 somatiska omvårdnadsplatser.

Våra boende ger vi en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet och vi lägger stort fokus på aktiviteter för våra boende. Det kan vara till exempel promenader, gymnastik, bingospel, fredagspub och naturligtvis firande av våra vanliga helghögtider.

Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
   * Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg.Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.
   • Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
   • Vi jobbar helt tiden för att hitta på nya, spännande aktiviteter för våra boende. Till exempel har vi infört VR-teknik som gör det möjligt att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.
   Som undersköterska är du oerhört viktig!
   Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

   "Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt." Jirapinya Muangsiri

   Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

   Med hjärtat på rätta stället
   Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

   Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
   Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
   Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
   Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
   Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

   "Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt." Raquel Castaneda

   Din erfarenhet och kunskap
   Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

   Vi tror att du:
   • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
   • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
   • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
   "Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren." Mårten Hedberg

   Övrigt
   Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
   Tillträdesdatum: snarast eller efter överenskommelse

   Sista ansökningsdag: 2023-11-26

   Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef Lena Pettersson 076-003 24 09, gruppchef Tina Tjörnfors 076-003 24 22 eller gruppchef Annelie Cederlöf 076-003 24 08 samt observera att det inte går att ansöka via E-post.
   Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
   Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

   Ansökan
   Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

   Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

   På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
   Vardaga logotyp
   Sök jobbet
   Sista ansökningsdag
   31 dec. 2023 (29 dagar kvar)
   Typ av anställning

   Om arbetsgivaren

   På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

   Fler jobb från samma arbetsgivare

   Liknande Jobb

   Stockholms stad
   Hälsa & Sjukvård
   Företagslogga
   Stockholms stad
   Hälsa & Sjukvård
   Företagslogga