Underhållsingenjör / junior Projektledare till Roslagsvatten

Underhållsingenjör / junior Projektledare till Roslagsvatten

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa - en resa som vi kallar Roslagsvatten 2.0.
Våra kommuner växer och utvecklas i hög takt och för att möta morgondagens behov behöver vi ställa om och utveckla vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid.
Vårt mål är att vara topp 5 av alla VA- och avfallsbolag i Sverige.
Genom att arbeta proaktivt, resultatinriktat, hållbart och med integritet hjälps vi tillsammans åt för att nå våra mål.

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och ett starkt engagemang.

Nu söker vi en kollega till enheten produktionsstöd där vi arbetar med projekt på VA-anläggningarna i våra kommuner.

Som Underhållsingenjör kommer du att bistå våra platschefer med att identifiera, planera och genomföra underhållsarbete vid våra reningsverk och pumpstationer. Du kommer att arbetsleda interna och externa resurser vid underhållsprojekt. Vidare tar du tekniskt beställar- och uppföljningsansvar vid upphandlingar av nya anläggningar och ombyggnationer, leder och koordinerar projekt och är ansvarig för att underhållsprojekten slutförs i sin helhet.


Personprofil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom relevant område så som teknik, mekanik eller bygg.

Du bör ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter där du köpt in underhållsjobb och du har god kunskap om maskinkonstruktion, grundläggande kännedom inom automation och el samt erfarenhet av underhållsarbeten.

I din roll har du många interna och externa kontakter, vilket ställer krav på en god social förmåga och att du är bra på att kommunicera i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbetsleda och kan skapa engagemang och delaktighet i dina projekt.

Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta på VA-anläggningar
* Utbildning inom Bas P/U
* Erfarenhet av upphandlingsarbete


Övrigt
Roslagsvatten AB är ett kommunalt bolag med cirka 200 medarbetare och arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 500 mkr.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Arbetsplats: Margretelunds reningsverk i Åkersberga, Stockholm

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter till fackliga företrädare:
Saco: Carina Asp, telefonnummer 08-540 835 07, e-post: carina.asp@roslagsvatten.se
Vision: Emil Sjöberg, telefonnummer 08-598 428 79, e-post: emil.sjoberg@roslagsvatten.se


Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.