Hoppa till innehåll
Performiq logotyp

Automationstekniker till Roslagsvatten

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi befinner oss mitt i en spännande förändringsresa - en resa som vi kallar Roslagsvatten 2.0.
Våra kommuner växer och utvecklas i hög takt och för att möta morgondagens behov behöver vi ställa om och utveckla vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid.
Vårt mål är att vara topp 5 av alla VA- och avfallsbolag i Sverige.
Genom att arbeta proaktivt, resultatinriktat, hållbart och med integritet hjälps vi tillsammans åt för att nå våra mål.

Vi söker dig som gillar teknik och programmering, som vill komma till en tjänst med frihet under ansvar och hög grad av variation. För oss betyder digitalisering att information ska vara lätt att hitta, vi ska ha bra verktyg för att analysera och ta beslut på den information som vi sitter på.

För att vi ska lyckas med det här så har du en nyckelroll i att arbeta strukturerat och långsiktigt när det är möjligt. I början kommer arbetet bestå i att ta sig an den utrustningen vi har för att säkerställa en hög tillgänglighet. Allteftersom så kommer du bidra till och utveckla våra anläggningar för att fokusera mer på analyser och förbättringar på alla nivåer inom Automation.

Utvecklingsmöjligheterna är många och breda på Roslagsvatten, vi vet vad vi behöver idag men vad som krävs av morgondagens automationer är fortfarande okänt. Det vi kommer erbjuda är en trevlig arbetsplats med bra kollegor och högt till tak. För dig som är intresserad så finns det mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och en personlig resa i att växa på de områden som du vill.

Hos oss kommer du att bli en viktig lagspelare för att hålla våra reningsverk och pumpstationer igång så att vatten, avlopp och avfallshanteringen ska fungera så bra som möjligt i våra ägarkommuner.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att arbeta tillsammans med professionella kollegor. Vi erbjuder också konkurrenskraftig lön och förmåner.

Arbetsuppgifter
* Att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på el-, kraft, tele- samt styr/regler anläggningar.
* Att installera, konstruera, felsöka och driftsätta automationsanläggningar
* Göra materialbeställningar från ramavtal som krävs för arbetets genomförande

Du arbetar med att styra och övervaka, bygga bilder samt skapa rapporter i vår styrsystemsplattform.

Personprofil
Vi tror att du idag jobbar med programmering inom ett tekniskt området, kanske som automationstekniker, automationsingenjör, driftingenjör eller processingenjör.

Du har erfarenhet av programmering av styrsystem och förmodligen jobbat med automationsanläggningar inom processindustri.

Körkort B samt mycket goda datorkunskaper är ett krav.

Övrigt
Roslagsvatten AB är ett kommunalt bolag med cirka 200 medarbetare och arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 500 mkr.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider, flextid
Arbetsplats: Vi har kontor i Åkersberga och våra anläggningar finns i Österåker, Vaxholm, Vallentuna, Knivsta och på Ekerö.

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan

Kontaktuppgifter till fackliga företrädare:
Saco: Carina Asp, telefonnummer 08-540 835 07, e-post:?carina.asp@roslagsvatten.se
Vision: Emil Sjöberg, telefonnummer 072-165 87 13, e-post: emil.sjoberg@roslagsvatten.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare