Ekonomichef till Aftén Group AB

Ekonomichef till Aftén Group AB

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt.

Dina arbetsuppgifter
Din roll som ekonomichef innefattar ansvar för den ekonomiska koncernredovisningen, löpande bokföring, samt att bygga, utveckla och säkerställa ekonomifunktionen och dess processer. Du ansvarar också för bokslutsprocessen på månads- och årsbasis inklusive årsredovisning, skatte- och momsdeklarationer, likviditetsplanering och löner. Dessutom har du systemansvaret för ekonomisystemen och löpande kontakter med bank, revisorer och myndigheter.

Du har även personalansvaret över medarbetarna som jobbar i företagets löne-, redovisning och bil-administration.

Vad vi önskar av dig
Vi ser gärna att du har en civilekonomexamen eller motsvarande samt 5-7 års relevant arbetserfarenhet inom redovisning och ekonomi. Du har god erfarenhet inom redovisning, rapportering och finansiell analys samt intresse för ledarskap och en förmåga att få dina medarbetare att utvecklas i sina roller. Vidare är du komfortabel i olika affärssystem och har förmågan att snabbt sätta dig in i dessa. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är, driven och utvecklingsorienterad och som vill ta ledningen för ekonomiavdelningen på företaget. Du trivs med att vara strategisk samtidigt som du samarbetar med dina medarbetare för att utveckla företagets olika ekonomifunktioner. Tillsammans kommer ni att arbeta nära dagens och morgondagens verksamhet i en snabb förändringstakt.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är friskvårdsbidrag, tjänstebil, förskottssemester, snygga arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Åkersberga.

Kontakt
Vid frågor är du välkommen att kontakta jonas.engberg@aftenbil.se

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har idag 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus. Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar.