Miljöarbetare/chaufförer med C-kort och YKB till Åkersberga

Miljöarbetare/chaufförer med C-kort och YKB till Åkersberga

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Österåkers och Vaxholms kommuner, med Roslagsvatten som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu behöver vi förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta heltid fr.o.m. vecka 26 t.o.m. vecka 32. Därefter finns eventuellt möjlighet att arbeta extra hos oss som behovsanställd.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sverige rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av hushålls- och matavfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt avvikelserapportering.
  • Daglig skötsel, underhåll och kontroll av fordon och påbyggnad.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift.
Det är dessutom mycket meriterande om du:
  • Tidigare arbetat som lastbilschaufför och har kunskap om tunga fordon.
  • Har tidigare erfarenhet av någon form av avfallsinsamling.
  • Har lokalkännedom kring Österåker och Vaxholm.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Omfattning: Heltid fr.o.m. 28 juni – 13 augusti.
Arbetstider: Måndag till fredag mellan kl. 06:00 – 15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 26 juli 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i mer än 25 länder.