Flexibel VVS-tekniker till nytänkande Fastighetsbolag

Flexibel VVS-tekniker till nytänkande Fastighetsbolag

Sveriges Fastighetsförvaltning är ett ungt men redan väletablerat företag inom förvaltning utav fastigheter, som ett led i att erbjuda en komplett service har vi en driftavdelning som även arbetar med att installera värmesystem, undercentraler samt övrig service inom området.

Vi söker dig som lägst har avslutad gymnasial utbildning med VVS-inriktning, bred arbetslivserfarenhet inom VVS-området samt goda kunskaper om hur VVS-system är uppbyggda. Vi ser gärna att du har vana från entreprenadbranschen och ett plus om du jobbat som ledande montör alternativt lagbas men inget krav då vi internutbildar personalen. Vi vill att du har ett brinnande teknikintresse, en stor vilja att lära dig nya saker, ett stort eget driv samt är flexibel i dina arbetsuppgifter. Certifierad VVS är ett stort plus.

Anställningen är på heltid med provanställning.

Vi erbjuder bra lön, ett sammansvetsat team och goda förmåner.

Då vi förespråkar jämställdhet så ser vi gärna att både kvinnor och män söker. Vi söker dig som är bosatt i Stockholm med fördel norrort.

Skicka din ansökan och ett personligt brev till simon@s-ab.se.
Mer info
Kontaktperson Simon Borgström
Telefon 070-524 48 63
Email Mejla Simon Borgström
Område Österåker
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Rörmokare, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.s-ab.se
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

S-AB är ett privatägt aktiebolag grundat 2020, Vi har lång erfarenhet av att driva fastighetsförvaltning i stora som mindre uppdrag har vi fått en stor erfarenhet inom vilka tjänster som kunderna efterfrågar. Vi arbetar alltid i nära kontakt med vår kund.