Fastighetsskötare till Armada(Österåkers kommun)

Fastighetsskötare till Armada(Österåkers kommun)

Ditt uppdrag
I rollen som flexibel fastighetsskötare på Österåkers kommuns fastighetsbestånd svarar du för företagets ansikte utåt, dess kundbemötande genom att du befinner dig på plats ute bland kundernas fastigheter för att hantera tekniska frågor såsom felanmälan & drift/tillsyn. Du arbetar tillsammans med ett glatt och trivsamt gäng bland elektriker, VVS:are, förvaltare och andra fastighetsskötare.

Vem är du?
Vi tror att du är en kreativ och positiv person med gott tekniskt kunnande. Om du har en utbildning som drifttekniker eller fastighetstekniker är detta en fördel dock är tidigare arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare ett krav. Då dokumentation är väldigt viktigt för oss och våra kunder så ser vi gärna att du har god erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Det är även starkt meriterande om du har tidigare vana att självständigt hantera inkommande felanmälningar, kundkontakt samt driftoptimering. Meriterande är om du har erfarenhet som anläggningsskötare för brand-, sprinkler-, och/eller pool, du har heta arbeten. Erfarenhet och genomgått kurs i avflyttningsbesiktning av lägenhet är också till fördel. Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna.

Arbetet gäller en heltidstjänst med potential för utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och förutsätter därför att alla medarbetare engagerar sig.

Din ansökan
Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) via länken senast den 2021-12-12. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Daniel
Email Mejla Daniel
Område Österåker
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.s-ab.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till oss på S-AB!

Vi är ett bolag som ligger i framkant vad gäller utvecklingen hos fastighetsbolag med en inställning om att skapa ett revolutionerande arbetssätt vad gäller service och energibesparing för våra kunder. Med stora kommunala uppdrag, starka marknadsledande privata fastighetsägare och kraftig expansion på BRF-marknaden är vi ett kraftigt växande bolag med goda framtidsutsikter med en arbetsplats som erbjuder glädje, variation och utveckling.