VVS-montör till SVEFAB

VVS-montör till SVEFAB

Om tjänsten

Svealands fastighetsteknik AB, SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Österåker, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service.

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Tillsammans med SVEFAB söker vi nu en självgående rörmokare med bred kompetens.

Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara för fastighetsuppdrag inom hela SVEFABs fastighetsbestånd. Lejonparten av arbetet utförs i Åkersberga men då vårt bestånd ständigt växer så bör man vara beredd att hjälpa sina kollegor över hela Stockholm.

Din utgångspunkt kommer att vara SVEFABs huvudkontor i Åkersberga. Därifrån kommer ni utföra planerat underhåll, akuta åtgärder samt felavhjälpande underhåll.

När du blir varm i kläderna och bekväm med uppdraget så kommer det även att finnas möjlighet till beredskap och jour på ett rullande schema.

Vem är du?

Vi tror att du är en driven person med gott tekniskt kunnande. Då vårt bestånd är väldigt varierat så finns det utrymme för dig som främst arbetat med service men även dig som känner dig mer bekväm med att byta undercentraler.

Ett krav för tjänsten är att du har några års erfarenhet inom VVS, kan arbeta självständigt och har förmågan att äga dina egna processer.

Då dokumentation är väldigt viktigt för oss och våra kunder så ser vi gärna att du har god erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat.

Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service,

Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna.

Du erbjuds

En fast tjänst med potential för utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig.

Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och tjänstebil.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av B3 Personal AB
Hemsida http://www.b3p.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (13 dagar kvar)