OVK-besiktningsman sökes!

OVK-besiktningsman sökes!

SVEFAB söker OVK-besiktningsman

Tjänsten

Som OVK-besiktningsman hos oss kommer du främst att arbeta med OVK-besiktningar i flerbostadshus (brf:er och hyreshus) samt kommunala verksamhetslokaler så som skolor och idrottshallar. Du kommer även arbeta med injusteringar och andra i branschen förekommande uppgifter som viss felsökning, åtgärder så som fläktbyten och liknande.

Vill du även arbeta med energideklarationer och/eller underhållsplaner finns det möjlighet till detta.

Arbetet innebär mycket kundkontakt, då du själv bokar upp och planerar in arbetena.

Arbetet kommer att utföras i Storstockholm, med stor del av arbetet i Åkersberga.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar planering och utförande av OVK-besiktningar, skapa offerter, viss felsökning, enklare injusteringar, skapa goda kundkontakter. Samt uppföljning och rapportering i din handenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har OVK- behörighet, god teknisk kunskap och erfarenhet från arbete inom ventilationsbranschen. Ett plus om du har kunskaper inom kyla samt styr & regler, men det är inget krav.
Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper

I rollen kommer du att få användning av din förmåga att självständigt planera ditt arbete. Du är ansvarsfull, noggrann, lösningsfokuserad och har hög servicekänsla.

Som person är du lyhörd, strukturerad och har ett metodist arbetssätt. Du har ett stort kunnande inom yrket och känner dig trygg med att själv planera och utföra arbetet.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten
som OVK-besiktningsman passar väl in på dina kvalifikationer och på det du söker, maila din ansökan till förvaltningschef Pontus Larborn: pontus.larborn@gmail.com

Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev, i vilket du presenterar dig själv som person.

För mer information om företaget besök gärna vår hemsida: www.svefab.com

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande, så skicka ditt CV snarast möjligt!
Mer info
Kontaktperson Pontus Larborn
Telefon 020544022
Email Mejla Pontus Larborn
Område Österåker
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svefab.com
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget

SVEFAB, Svealands Fastighetsteknik AB, är ett mellanstort företag som arbetar med teknisk, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning. Vårt huvudkontor är beläget i Åkersberga men våra platskontor är placerade över hela Mälardalen. Vi är 60 anställda och vår årliga omsättning ca: 130 miljoner. Vi arbetar med bland annat fastighetsskötsel, driftteknik, energioptimering, el-arbeten, ekonomisk förvaltning, lokalvård, markskötsel och snöröjning. Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till privata fastighetsägare och stora kommuner.

Vill du vara med och utveckla framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med vårt kunniga och engagerade team? Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje samt att problem är till för att lösas så har du kommit helt rätt!

Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.