Student sökes till Åkersberga för extraarbete som butikssäljare!

Student sökes till Åkersberga för extraarbete som butikssäljare!

Vi söker dig som bor i närheten av Åkersberga, innehar B-körkort och är ute efter ett meriterande extraarbete på måndagar. Du är bilintresserad och serviceminded, nyfiken på att lära dig mer!

Information om uppdraget:

Vår kund erbjuder både service av bilar samt ett brett och lättilgängligt sortiment av prisvärda produkter inom bilvård. De är idag verksamma i både Sverige, Norge och Finland med drygt 200 butiker och ca 1100 anslutna verkstäder. Vi söker nu en serviceminded säljare till en av deras butiker i Åkersberga.

Som butikssäljare kommer du tillsammans med en annan person ansvara för att ge kunderna bästa service, plocka upp i butiken och på lagret, svara på mail och telefon, hantera kassa samt köra ut reservdelar till verkstäder i området. För att kunna köra ut varor till verkstäderna är det därför ett krav på B-körkort.

Tjänsten är på 20% och det är viktigt att du kan jobba under måndagar. Heltid under sommaren förekommer. Du kommer bli direkt anställd av vår kund och start är omgående så skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tilsätts så fort vi hittar rätt person.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett intresse för bilar, har B-körkort och gillar att ta kontakt med människor. Du ska vara flytande i svenska samt ha goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du bor i norra Stockholm för att lätt kunna ta dig till jobbet. Du bör vara driven, serviceminded och ha god kunskap om bilar.
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com