Markansvarig / utemiljöansvarig till oss på SVEFAB

Markansvarig / utemiljöansvarig till oss på SVEFAB

SVEFAB växer och vi söker nu en ansvarig för vår markservice!


Du kommer vara ansvarig för de tjänster vi levererar inom utemiljö, det rör allt från nyanläggning och sommarskötsel till snöskottning och sandsopning. Till din hjälp har du ett antal säsongsarbetare, beroende på årstid och arbetsbelastning.

Du utgår från vårt huvudkontor i Åkersberga, men våra kunder finns i hela Storstockholm.

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande, och du tycker att det är roligt med problemlösning. En vanlig vecka kommer du bland annat planera markarbetarnas tid, räkna på prisuppgifter och offerter till våra kunder samt planera inköp. Är det mycket att göra är du förstås inte främmande för att själv ge dig ut på fältet och arbeta praktiskt!

Du är spindeln i nätet för vår markservice och du tycker att det är roligt att leva upp till våra kunders höga förväntningar.

Vi tror att du idag är lagbas, arbetande teamleader eller liknande, och vi ser att du har erfarenhet av att arbeta inom mark och utemiljö.

Det är meriterande om du själv har räknat på priser och lämna offerter. Du har vana av att leda och planera för en grupp medarbetare. Vi tror att du har god kunskap om mark och grönytor, men vilja att lära och engagemang är viktigare än att du är utbildad trädgårdsarbetare eller trädgårdsmästare.

Du är ansvarsfull, händig, noggrann och lösningsfokuserad, har hög servicekänsla och är självgående. Då vi har kunder över hela Storstockholm är det ett krav att du har körkort.


Som person är du positiv och inte rädd för att ta i, och du trivs med att arbeta med kroppen utomhus i alla väder, men även med att arbeta administrativt.
Mer info
Kontaktperson Pontus Larborn
Email Mejla Pontus Larborn
Område Österåker
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svefab.com
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVEFAB, Svealands Fastighetsteknik AB, är ett mellanstort företag som arbetar med teknisk, ekonomisk och administrativ fastighetsförvaltning.

Vårt huvudkontor är beläget i Åkersberga men våra platskontor är placerade över hela Mälardalen. Vi är snart 60 anställda och vår årliga omsättning uppgår till över 100 miljoner. Vi arbetar med bland annat fastighetsskötsel, driftteknik, energioptimering, el-arbeten, ekonomisk förvaltning, lokalvård, markskötsel och snöröjning.

Våra kunder är allt från bostadsrättsföreningar till privata fastighetsägare och kommuner.