Platschef med teamkänsla till Ryds Bilglas

Platschef med teamkänsla till Ryds Bilglas

Söker du ett spännande arbete och har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen? Gillar du varierande dagar med teamarbete och mycket kundkontakt? Då borde du söka tjänsten som platschef hos Ryds Bilglas.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Ryds Bilglas räkning en platschef i Åkersberga. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ryds Bilglas.

Ryds Bilglas strävar efter att ligga i framkant i en ständigt utvecklande fordonsbransch, och tror att samarbete och gemenskap är en självklar del av arbetet. Hos dem erbjuds du en familjär och trevlig arbetsplats, där du genom en personlig utvecklingsplan kan fortsätta att växa i yrket med dem.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ryds Bilglas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef har du ansvaret för den dagliga driften i verkstaden. Detta innebär bland annat att leda och fördela arbetet, samt säkerställa att gruppen har de förutsättningar som krävs för att utföra arbetet.

Du kommer också:
  • Byta och reparera bilrutor
  • Utföra administrativt arbete i verkstadens kundmottagning
  • Erbjuda service och hjälp till kunder inom diverse frågor
Vi söker dig som:
Har minst tre års erfarenhet av arbete som bilglastekniker, alternativt liknande arbete som exempelvis bilmekaniker, billackerare eller bilplåtslagare. Om du har ledarerfarenhet sedan tidigare är detta meriterande. Du är god förmåga av svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Ryds Bilglas. Du som person är strukturerad, driven och en naturlig ledare. I ditt arbete är du flexibel och öppen för att testa nya idéer för att finna de effektivaste lösningarna på olika utmaningar. Du har även förmågan engagera och stötta dina kollegor i ert arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Åkersberga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. För att få arbeta i verkstadsmiljö behöver du bli godkänd på en lagstadgad härdplastundersökning. Du kommer bli kallad på en sådan undersökning om du går vidare i rekryteringsprocessen. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0723000329
Område Österåker
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 140 verkstäder och ca 400 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val. Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken. Koncernen är noterad på Nasdaq Stockholm.