Rörinspektör

Rörinspektör

Roslagsvatten är i början av en spännande resa. En resa som bland annat innebär att företaget ska vara Topp 5 i landet om 5 år. Senast!
Nu söker vi en auktoriserad rörinspektör som vill ratta vår nya TV-buss!

Om tjänsten

Vår nya rörinspektör kommer sköta inventering av hela vårt ledningsnät samt vid behov utföra mindre utredningar. Du som anställs kommer tillhöra den nya gruppen Analys ledningsnät, som består av mät- och kartingenjörer, GIS-ingenjörer och VA-utredare. Vanliga uppgifter i tjänsten kan också vara:
  • Beställa spolning av ledningar
  • Nedmätning
  • Inspektion av brunnar
Arbetsdagen startar i Åkersberga, alternativt Vallentuna, och arbetet kommer ske i samtliga fem kommuner.

Om dig

Vi söker dig som självständigt kan sköta och driva inspektioner av vårt ledningsnät och som kan sköta om bussen och utrustning lika noggrant och ansvarsfullt som arbetet i sig. Då ditt arbete mestadels sker ute i fält och därmed kan komma att påverka fastighetsägare, allmänhet, bilister m.fl. krävs både social kompetens och kommunikativ förmåga. Förutom det självklara samarbetet med övriga kollegor så kommer det krävas en teknisk kunskap för att kunna hantera datorer och programvara i och utanför bussen.

Krav

Vår nya rörinspektör kommer behöva ha erfarenhet av att självständigt ha utfört inspektioner av ledningar i enlighet med Svenskt Vatten publikation P93. Övriga krav är:
  • Auktoriserad rörinspektör genom STVF
  • Körkort C
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Kunskap om TV3-formatet för överföring av inspektionsdata mellan TV-buss och VA-databas är önskvärt. Då tjänsten omfattas av säkerhetsklass 3 kommer säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras.

Roslagsvatten erbjuder

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Idag består Roslagsvatten av cirka 150 medarbetare och kännetecknas av en familjär kultur och en stolthet över att vara med och bidra till samhällsnytta. På Roslagsvatten eftersträvar vi framåtanda, innovation och miljömedvetenhet i kombination med flexibilitet och balans i livet. Som rörinspektör utgår du från huvudkontoret i Åkersberga med nära anslutning till Roslagsbanan.

Övrig information

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning på heltid där provanställning kommer tillämpas.

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Isaksson på carl.i@upgraded.se alternativt 072-2198700.

För frågor om tjänsten finns rekryterande chef Johan Dahlborn tillgänglig på johan.dahlborn@roslagsvatten.se.

Då vi befinner oss i semestertider så kan mailsvar ibland dröja någon dag.

Fackliga representanter:

Vision - Rose-Marie Gauffin, tel. 08-540 835 24, e-post: rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se

Saco - Caroline Lundberg, tel. 08-540 835 74, e-post: caroline.lundberg@roslagsvatten.se

Kommunal - Mats Lagerman, e-post: mats.lagerman@roslagsvatten.se

Då tjänsten omfattas av säkerhetsklass 3 kommer säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras.

Sista ansökningsdag är 2020-08-23. En eventuell första intervju kommer ske via telefon/video under vecka 35-36.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Roslagsvatten arbetar fokuserat på att styra om vår verksamhet för att säkerställa att kommuninvånarna får den bästa vatten-och avfallsservicen och i förlängningen, möjliggöra hållbara samhällen.
Vi befinner oss i början av en spännande resa, våra kommuner växer och utvecklas. Och det vill vi göra med dem.
Vi kallar vår resa för Roslagsvatten 2.0 vilket innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid - allt för att möta morgondagens behov. Det innebär också att vi har högt ställda mål för företaget, där vi strävar efter att vara Topp 5 i landet om 5 år. Visst vill du vara med på vår resa!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2020 (8 dagar kvar)