Systemförvaltare till Roslagsvatten

Systemförvaltare till Roslagsvatten

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Roslagsvatten har en central roll i människors vardag. I en tillväxtregion där allt fler väljer att bo växer även den kommunala VA- och avfallshanteringen. Vi befinner oss i början av en spännande resa där våra kommuner växer och utvecklas, och det vill vi göra tillsammans med dem. Vi kallar vår resa för Roslagsvatten 2.0 vilket innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid - allt för att möta morgondagens behov. Därför vill vi nu stärka upp vår organisation med nya nyfikna kollegor som precis som vi, vill möjliggöra hållbara samhällen. Som vi ser det har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag - att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Vi söker nu en systemförvaltare som ska ta ansvar för vidareutveckling av vårt system EDP Future med tillhörande tjänster. EDP Future är ett verksamhetssystem som levereras av EDP by VertiGIS och som på Roslagsvatten används till kunddebitering för VA- och avfallstjänster för våra medlemskommuner. Tjänsten är placerad inom IT- avdelningen men du kommer arbeta nära hela organisationen med fokus på att stötta verksamheten i användandet av systemet. Du kommer till en arbetsgivare som är i en digitaliseringsprocess där du får vara med och utvecklas tillsammans med organisationen. Arbetsuppgifter: * Förvalta, driva, samordna och utveckla användandet av funktioner och arbetssätt i EDP Future och EDP Mobile. * Ge support till användare både i bolaget och bolagets entreprenörer * Hantera versionsuppdateringar och utbilda användare * Delta i utvecklingsprojekt * Utveckla e-tjänster och testa nya arbetssätt * Vara kravställare och kvalitetssäkrare i förhållande till leverantören * Hantera integration till andra system * Projektleda * Rutiner och kvalitetssäkring

Personprofil
För att passa i rollen tror vi att du har relevant arbetslivserfarenhet, gärna som systemförvaltare eller projektledare med erfarenhet av att driva förändringsarbete inom verksamhetsnära system. När du jobbat med verksamhetssystem bör du ha fått erfarenhet av integrationer mellan olika system. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av just EDP Future. Som person vill vi att du har ett strukturerat och systematiskt arbetssätt och en god analytisk förmåga. Vi vill också att du är utvecklingsorienterad och har en möjliggörande attityd. Du är kommunikativ och tydlig, involverande och lösningsorienterad, och du får människor runt omkring dig att trivas och växa.

Övrigt
Roslagsvatten AB är ett kommunalt bolag med cirka 200 medarbetare och arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 500 mkr. Start: Omgående, enligt överenskommelse Omfattning: Heltid och tillsvidare Arbetstid: Kontorstider, flextid Arbetsplats: Åkersberga, Stockholm PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan Kontaktuppgifter till fackliga företrädare: Saco: Carina Asp, telefonnummer 08-540 835 07, e-post carina.asp@roslagsvatten.se Vision: Alan Moore, telefonnummer 0736-44 72 21, e-post alan.moore@roslagsvatten.se

Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.