Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Nu söker vi en trädgårdsarbetare till vårt team i Åkersberga som vill vara med och bidra till ett vinnande lag!

Om tjänsten

Som trädgårdsarbetare hos oss kommer du bland annat att arbeta med skötsel av planteringar och parker, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. I arbetsuppgifterna ingår även snöröjning under vintern. Våra uppdrag är varierade och omväxlande. I Åkersberga är vi inriktade mot parkdrift.

Beredskap kan komma att ingå under vintern.

Vem är du?

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Du har hög växtkännedom och tidigare erfarenhet från arbete inom parkdrift. Vi ser gärna att du är utbildad trädgårdsmästare eller har annan relevant utbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare, med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Kim Sand, 0725-333267,
Mer info
Kontaktperson Kim Sand
Telefon 0725-333267
Område Österåker
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.