Servicetekniker

Servicetekniker

Lyftsystem KAMAB AB som representerar ABUS Kransystem i Stockholm/Mälardalen söker servicetekniker.

Din uppgift blir att arbeta med service, reparation och montage av lyftutrustning, vilket innebär allt från telfrar till kompletta traversanläggningar. Du blir en viktig medarbetare i vårt team!
Tjänsten är på heltid. Erfarenhet av mekaniskt-/elektriskt underhåll och felsökning är meriterande. Vi vill att du har elkompetens. Giltigt B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Som person är du självgående och har gott om driv och energi.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår enhetschef Lotta Pettersson, på telefon 08 540 691 80 eller e-post lotta.pettersson@jjgruppen.se

Lyftsystem KAMAB är en sälj- och serviceenhet i Stockholm/Mälardalen med lång erfarenhet av traverser och lyftdon av alla fabrikat. Vi har stor erfarenhet och hög kompetens inom lyftlösningar, med en lång rad välkända företag på kundlistan. Vi tar totalansvar hela vägen från projektering till installation och driftsättning, förarutbildning och serviceavtal.
Lyftsystem KAMAB ingår i JJ GRUPPEN som är en komplett grupp kunskapsföretag inom lyftteknik.
Mer info
Kontaktperson Lotta Pettersson
Telefon 08-54069180
Email Mejla Lotta Pettersson
Område Österåker
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jjgruppen.se
Sista ansökningsdag 12 aug (49 dagar kvar)