Arbetsledare/planerare

Arbetsledare/planerare

För dig som trivs med att vara i centrum, gillar att skapa och upprätthålla goda relationer, värdesätter öppen kommunikation och noggrannhet, samt tycker om teknik, har vi ett ledigt jobb – arbetsledare/planerare på vårt kontor i Åkersberga.

Vi är en del av JJ Gruppen, som tillhandahåller kompletta, kostnadseffektiva och säkra lyftlösningar till svensk industri.
JJ Gruppen representerar ABUS Kransystem och har lång erfarenhet av de flesta typer av materialflöden.
Leveranserna omfattar allt från serietillverkade standardkranar till automatiserade lyftsystem med serviceavtal.

Arbetsbeskrivning
Att vara arbetsledare/planerare innebär att vara den sammanhållande länken mellan teknikerna på fältet och säljarna. Arbetet innebär ansvar för planeringen av montage, reparationer och service samt reservdels- och orderhantering. Hög kvalitet och hållna tidsplaner med nöjda kunder är viktiga utgångspunkter. Du kommer i huvudsak att arbeta på kontoret i Åkersberga, men resor med besök hos kunder i Stockholm och Mälarområdet förekommer.

Önskvärd erfarenhet
Du har någon form av teknisk bakgrund, när det gäller utbildning och erfarenhet, samt är van vid att på egen hand utforma arbetsplaner, kommunicera dem till berörda parter och ta ansvar för genomförandet. Du bör vara en god administratör och kunna planera och fördela arbetet i flera projekt samtidigt och det är en merit om du tidigare har arbetat med någon form av lyftutrustningar. Du skall behärska engelska i tal och skrift, eftersom det är ABUS-koncernens huvudspråk, samt inneha B-körkort.

Personliga egenskaper
JJ Gruppen är en lärande organisation som både inhämtar ny kunskap och förvaltar kompetensen hos erfarna medarbetare. Det betyder att vi lägger stor vikt vid att du är nyfiken, kommunikativ, lösningsorienterad och prestigelös. Det du inte kan lär vi dig och du drivs av att uppnå uppsatta mål i tid och med utlovad kvalitet. Din förmåga att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare är av avgörande betydelse för hur du kommer att lyckas med ditt nya uppdrag.

Kontaktuppgifter
Känner du dig träffad och lockad av beskrivningen ovan – skicka in din ansökan till:lotta.pettersson@jjgruppen.se

Frågor besvaras av: Lotta Pettersson, enhetschef på Lyftsystem Kamab, Åkersberga Telefon 08-54 06 91 80 Mobil 0727-34 90 10
Mer info
Kontaktperson Lotta Pettersson
Telefon 08-54069180
Email Mejla Lotta Pettersson
Område Österåker
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jjgruppen.se
Sista ansökningsdag 5 nov (43 dagar kvar)