Vi söker glad och positiv hjullastförare!

Vi söker glad och positiv hjullastförare!

Är du en positiv och flexibel person som gillar att jobba? Vill du ha ett aktivt arbete som gör att dagarna går undan? Sök denna tjänst idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer köra hjullastare inom markanläggning, vilket innebär att du kommer att lasta och lossa massor av olika stenprodukter som ska köras ifrån platsen. Det är ett arbete med mycket människor på samma plats så du måste vara trevlig och kunna samarbeta i din roll. Du måste kunna ta ett stort ansvar då det är stora och tunga fordon på arbetsplatsen vilket utgör en säkerhetsrisk.

Din profil

Du måste ha förarbevis för hjullastare.
Meriterande om du även utfört trafikverkets kurser inom hjullastare eller har reperationsvana från tidigare arbeten.

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid t.o.m. oktober ut. Med god chans till förlängning.
Arbetstider: Alternativ 1. Mån-tors 7-18 Alternativ 2: Tis-tors 7-18 + Fredag 7-13

Urval sker löpande och tjänsten ska bli tillsatt så fort som möjligt så sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735-14 80 36
Område Norrköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bergbolaget i Götaland har sitt huvudkontor i Nässjö. Det är ett dotterbolag till kanonaden och omsätter idag ca 150 miljoner kronor. Det är 35 anställda idag, allt ifrån borrmaskinister, till maskinister (hjullastare) samt sprängare. Just nu är det ett uppdrag i Åkersberga som utförs och man behöver ta in en person som kan köra hjullastare. Dom ser gärna att man kan börja omgående och jobba till och med oktober ut, men det finns goda möjligheter till förlägning!
Företaget får ständigt in nya arbeten och kan du tänka dig att åka ut på uppdrag runt om i Sverige så kommer du kunna få vara med på mycket. Självklart står företaget då för traktamente och liknande.

Företaget värnar extremt mycket om sina anställda och har full tillit på att alla utför sitt arbete och representerar företaget på bästa sätt!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.