Två orderplockare/truckförare till Byggmax Åkersberga

Två orderplockare/truckförare till Byggmax Åkersberga

Vi har en plan som går ut på att bli världens bästa bygghandel. Är din spontana tanke: "Inga problem, det fixar jag", vill vi gärna att du läser vidare.
Det är precis en sådan jävlar-anamma-attityd vi letar efter hos våra två nya säsongsmedarbetare på vår anläggning i Åkersberga. Ditt jobb går främst ut på att vara en del i ett dream-team som tillsammans levererar service i världsklass. Därför ser vi gärna att du är serviceinriktad och van med hårt jobb samtidigt som du gärna har erfarenhet från bygg- eller detaljhandeln. Att vara en del i en anläggning förutsätter även att du besitter en god samarbetsförmåga. Kanske jobbar du i butik eller bygghandel redan i dag eller känner dig redo för det.

Två stycken säsongsmedarbetare till Byggmax e-handelshub i Åkersberga sökes.

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand att arbeta med att plocka ihop de ordrar som kunder beställer online samt att köra truck varpå det är starkt meriterande att du innehar Truckkort A+B.

B-körkort är ett krav.

Du behöver vara van att studtals jobba i ett högt tempo men med stor noggrannhet. Ditt servicesinne är också viktigt i de fall du kommer att vägleda våra kunder.

Start omgående tillsättning t.o.m augusti/september med god chans till förlängning efter avslutad visstidsanställning.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid (7-15) måndag till fredag.

Läs mer om Byggmax på www.byggmax.se

Kontakt/Ansökan

Kliar det i fingrarna? Är det här ett jobb för dig föreslår vi att du söker redan idag via länken nedan.

Infinity ansvarar för denna rekrytering, vill du ha mer information om tjänsten eller urvalsprocessen är du välkommen att kontakta oss på Infinity, byggmax@infinityhr.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anton Fredriksson
Telefon 0200111333
Område Österåker
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår filosofi - Bra byggvaror till låga priser

Byggmax idé är enkel, vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Vi har över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Varuhusen präglas av self-service, som kund lastar och plockar du själv byggmaterialet i vår drive-in. Som stöd och hjälp hittar du rikligt med information, instruktion och inspiration på vår hemsida. På varuhusen hittar du ett populärt basutbud av produkter för att bygga, renovera och inreda ditt hus eller din lägenhet. Vår e-handel kompletterar våra varuhus genom att erbjuda ett utökat sortiment med 1000-tals ytterligare byggvaror som du som kund smidigt kan beställa för hemkörning.