Mekaniker

Om jobbet

Biljouren söker mekaniker med utbildning samt gedigen erfarenhet.

Som mekaniker hos oss så får du jobba i ett team med härlig sammanhållning och hög kompetens samt en engagerad ledning som är mycket delaktig i verksamheten. Vi jobbar bara med de märken som vi är auktoriserade för. Vi har nära samarbete med våra generalagenter och jobbar ständigt med utveckling och löpande utbildning för alla våra anställda.

Vi jobbar i fräscha nybyggda och nyrenoverade lokaler. Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård samt tillgång till verkstaden efter arbetstid.
Jobbfakta
Ort
Österåker
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Kontakt

Mejla eller ring Lars Treser, 08-54085000

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 juni

Om företaget

Biljouren är en auktoriserad fullserviceverkstad för märkena VW, Audi, Seat, Skoda samt VW-transportbilar. Till sommaren kommer vi även vara auktoriserade för BMW. Vi är en av de högst rankade verkstäderna i Sverige vad det gäller kundnöjdhet. Vi är idag 48 st anställda. Eftersom vår verksamheten expanderar starkt behöver vi stärka vår organisation med erfaren och kunnig personal inom flera områden såsom mekaniker, plåtslagare, lackerare, garantihandläggare samt skadebesiktigare. Vi har mycket höga krav vad det gäller kvalitet på utfört arbete samt omsorg om våra kunder.