Servicetekniker till Aftén bil AB

Servicetekniker till Aftén bil AB

Vi söker nu mekaniker till Rallarvägen 10 där vi är Auktoriserade Kia & FCA.
Som tekniker på Aftén Bil innehåller tjänsten allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon. Du ska kunna arbeta självgående och inte vara rädd att ta i där det behövs.
Du har fordonsteknisk utbildning och något eller några års erfarenhet som mekaniker. Du är en teamplayer med positiv inställning som är redo att bli en av våra nya stjärnor. Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska mycket väl, både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system så krävs det att du har god datavana.
Körkort B är ett krav.

Vi tillämpar ett fortlöpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll i ett företag på framfart. Aftén bils framgång bygger på kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul!
Maila ditt CV till emil.gustavsson@aftenbil.se eller ring 08-503 351 06 vid frågor.
Mer info
Kontaktperson Emil Gustavsson
Telefon 0850335106
Email Mejla Emil Gustavsson
Område Österåker
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 nov (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Aftén Bil och våra 2 fullservice anläggningar i Åkersberga.

Vi är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen, Kia, Alfa Romeo, Jeep och Fiat.

Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans.

Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar.

Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär.

Vårat mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören.

Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar.