Driftansvarig / Verkstadschef

Driftansvarig / Verkstadschef

Välkommen till Aftén Bil med våra 3 fullserviceanläggningar & däckcenter.

Vi är auktoriserade återförsäljare & verkstad för Volkswagen, SEAT, Kia, Alfa Romeo, Jeep och Fiat.
På vår verkstad är vi även auktoriserade för Skoda, Saab, Dodge, Chrysler & Lancia.
På vårt däckcenter är vi Euromaster anslutna.
Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar.
Vi håller just nu på att bygga en helt ny Volkswagen anläggning där beräknad inflytt sker under Q2 2021.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som driftansvarig ansvarar du för vår verkstad och tar en aktiv och handfast roll i den dagliga verksamheten. Vidare bör du vara en närvarande chef, både i handling och i tanke. Du rapporterar direkt till servicemarknadschefen. Du är ansvarig för att skapa och utveckla rutiner samt coacha och engagera de anställda. I dina ansvarsområden ingår även budget-, kostnads-, uppföljnings- och beläggningsansvar.

Kompetenskrav

Vi vill att du har några års erfarenhet som ledare och av en liknande verksamhet. Kunskaper inom personal- och arbetsmiljöområdet är en stor fördel, liksom kunskaper inom verkstadsjuridik och konsumentköplagen. Du har kunskaper motsvarande fordonstekniskt program och lång teknisk erfarenhet. Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en naturlig coach med ett ekonomiskt tänk och är mycket driven. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Åkersberga. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emil Gustavsson
Telefon 08-503 351 06
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://aftenbil.se
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (31 dagar kvar)