Reservdelsman, Volkswagen, Aftén Bil i Åkersberga

Reservdelsman, Volkswagen, Aftén Bil i Åkersberga

Aftén Bil är en
väletablerad bilfirma i Åkersberga som ständigt expanderar. Aftén Bil är idag auktoriserade på 12 bilmärken. Nu söker vi en reservdelsman till vår Volkswagen anläggning där vi är auktoriserade VW pesonbil & transport. Vi kommer inom kort att flytta in i en helt ny lokal som vi skräddarsytt för att ligga före i utvecklingen.

Du kommer att ta hand om reservdelsbeställningar, förplanering, lagervård samt försäljning av reservdelar både till extern och intern kund både över disk och telefon. Du ansvarar själv för faktureringen. Du gör det lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bilbranschen och med god kännedom om bilar. Du bör ha viss teknisk kompetens för att kunna hjälpa våra tekniker, kunder och säljare. Vi värdesätter att du är säljinriktad och flexibel inför olika arbetsuppgifter.

Du bör behärska svenska obehindrat i tal och skrift. Då tjänsten innebär ett brett nätverk är det viktigt att ha en god kommunikationsförmåga.

För den här tjänsten krävs det en relevant utbildning, alternativt tidigare arbetslivserfarenhet från fordonsbranschen samt B-körkort.
Det krävs även god dator- och systemvana. Har du erfarenhet av ETKA, ELSA och
Automaster är det meriterande.
Som vår medarbetare blir du en del av ett härligt gäng med god sammanhållning.

Har du frågor
kring tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef, Artur Zelichowski på telefon: 08-503 351 07 eller e-post artur.zelichowski@aftenbil.se

Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 oktober 2019.

Tjänsten
kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen
med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Artur Zelichowski
Telefon 08- 503 351 07
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen, Kia, Alfa Romeo, Jeep och Fiat.

På vår verkstad är vi även auktoriserade för Saab, Dodge, Chrysler & Lancia.

På vårt däckcenter är vi Euromaster auktoriserade.

Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans.

Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar.

Hos oss på Aften Bil kan man få hjälp med att hitta rätt när det är dags att införskaffa en ny bil. Vi hjälper kunder med allt från värdering av nuvarande bil till finansiering på den nya. Vi kan också hjälpa till i frågor vad det gäller fordonsskatt, försäkring, service och andra viktiga faktorer man ska tänka på när man köper en ny bil.

Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär.

Vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören.

Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar.

Välkommen till Aften Bil, en riktigt bra bilaffär.