Nybilsmekaniker / Leveransmekaniker

Nybilsmekaniker / Leveransmekaniker

Aftén Bil är ett väletablerat företag i Åkersberga & Upplands Väsby som är inne i en expansiv fas.
Aftén Bil är idag auktoriserade på 13 bilmärken. Nu söker vi en tekniker till en av våra anläggningar i Åkersberga där vi är auktoriserade Volkswagen.

Kvalitetsmedvetenhet och kundnöjdhet är självklara värderingar för dig. Med social förmåga och positiv inställning bidrar du till att bygga ett starkt team med högsta servicegrad. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Du gör det lilla extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Du är en lagspelare men är också självgående och initiativtagande.

Du förstår vikten av att kunna prioritera och arbeta strukturerat. Du har hög servicekänsla och är stresstålig. Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska mycket väl, både skriftligt och muntligt.

Krav
  • Fordonsteknisk utbildning
  • B-körkort
  • God datorvana
Meriterande
  • Yrkeserfarenhet som fordonstekniker
  • Erfarenhet från el- och
datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar
  • Tidigare erfarenhet från märkesverkstad
för Volkswagen, Skoda och/eller Audi

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare, Heltid

Som vår medarbetare blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta våran servicemarknadschef Emil på telefon; 08-503 351 06 eller e-post : emil.gustavsson@aftenbil.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 December, 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Aftén Bil din MRF Handlare i Åkersberga. Vi har alltid de senaste modellerna i lager för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta dig som kund i fokus så vi överträffar dina förväntningar.