HR-ansvarig på Aftén Bil

HR-ansvarig på Aftén Bil

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Som en del av vår satsning framåt behöver vi nu stärka upp vår kompetensbredd inom HR-området och behöver därför rekrytera en HR-ansvarig som kan starta upp och driva det arbetet framåt.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer vara omväxlande och utmanande då HR-avdelningen nu startas upp från grunden i samband med tjänstens tillträde. Som HR-ansvarig kommer du därför ha en mycket betydelsefull roll i företaget.

Din viktigaste uppgift kommer att vara att utveckla både verksamheten och personalen framåt inom dina ansvarsområden. Arbetet innehåller många kontaktytor med olika typer av personligheter, roller och ledare, så din förmåga att bygga goda relationer på alla nivåer i organisationen är grundläggande och mycket viktig. Vidare är arbetsmiljön dynamisk och det händer mycket hela tiden, därför är det viktigt att du är en flexibel och prestigelös person med förmåga att se vad som behöver göras för att därefter agera.

Till det vardagliga arbetet ingår att ge ett brett och kvalificerat stöd till våra chefer och medarbetare i alla typer av frågor såsom lönerevision och medarbetarundersökningar, utbildning, rekrytering, vidareutveckla policys och rutiner, arbeta med arbetsrätt och fackliga förhandlingar, arbetsmiljö och lönekartläggning samt säkerhetsställa övrig HR-administration.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapportera direkt till vår Vice VD, samt ha en stor samverkan med hela Aftén-koncernen.

Personliga egenskaper
Vi söker efter Dig som är lyhörd, har lätt att skapa förtroende och kan leverera med hög kvalité. Som person är du noggrann, trygg i din roll, initiativrik och prestigelös. God kommunikations- och samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas och trivas i rollen. Du är van vid ett högt tempo och trivs med att hantera både enklare och mer komplexa arbetsuppgifter. Vidare tar du egna initiativ och ansvar för att implementera HR-processer inom dina ansvarsområden.

Vad vi önskar av dig

· Relevant akademisk examen inom HR eller liknande.

· Tidigare arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.

· Goda kunskaper i arbetsrätt.

· Behärskar svenska i både tal och skrift.

· Erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete är av stor vikt.

· B-körkort är krav då Aftén Bil bedriver verksamhet på fler orter.

Det här erbjuder vi
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är friskvårdsbidrag, tjänstebil,förskottssemester, snygga arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Åkersberga. Arbetstiderna är heltid 40h/veckan.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta niklas.noren@aftenbil.se. Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 25 sept 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aftén Group är en expansiv koncern där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Vi har idag 7 anläggningar i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Cupra, Seat och Maxus.

Aftén Bils målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken. Vi vill hela tiden sätta kunderna i fokus och målet är att hela tiden överträffa kundernas förväntningar. Det handlar om att kunna förädla befintliga processer samt våga prova nya processer utanför de vanliga gängse ramarna genom att tänka nytt. Vi har som mål att vara bäst!