Fordonstekniker / Mekaniker

Fordonstekniker / Mekaniker

Aftén Bil är ett väletablerat företag i Åkersberga & Upplands Väsby med högt driv och framtidsvisioner.

Vi söker nu 2 diagnostekniker till vår anläggning på Sandkilsvägen 2 i Åkersberga där är vi auktoriserade VW & VW transport, SEAT & Skoda.

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll i ett företag på framfart. Aftén bils framgång bygger på kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul!
Vi håller just nu på att bygga en helt ny Volkswagen anläggning där beräknad inflytt sker under Q2 2021.

Arbetsuppgifter
Som diagnostekniker kommer du att få utföra felsökningar och komplexa reparationer men även service, reparationer.
Du kommer även att ha hand en del kundkontakter, vilket kräver ett föredömligt arbete i kommunikation och prissättning både mot kund och interna kontakter.

Vi förutsätter att du som söker har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning, samt att du är certifierad som diagnostekniker på något av märkena inom VGS.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort.

Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder och kollegor med felsökning och andra problem som kan uppstå. Tekniska kunskaper om VW group samt kunskaper i våra system Elsa och Automaster är starkt meriterande.

Din profil

Som diagnostekniker bör du vara en fena på problemlösning och säkerställa hög arbetskvalitet i ditt arbete, även i perioder med hög arbetsbelastning. Du är stolt i ditt yrkesutövande, tar ansvar över dina arbetsuppgifter likväl som du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Eftersom tjänsten innehåller olika arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad, noggrann och kommunikativ. Du har en god samarbetsförmåga och bidrar med god stämning till teamet. Du bör också ha en förmåga att ta till dig nya instruktioner och du strävar alltid efter att vara ett gott föredöme mot dina kollegor.
  • Körkort B är ett krav.
  • Svenska & Engelska

Vi tillämpar ett fortlöpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 23 nov 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Aftén Bil din MRF Handlare i Åkersberga. Vi har alltid de senaste modellerna i lager för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta dig som kund i fokus så vi överträffar dina förväntningar.