Fordonstekniker / Mekaniker

Fordonstekniker / Mekaniker

Aftén Bil är ett väletablerat företag i Åkersberga & Upplands Väsby med högt driv och framtidsvisioner.

Aftén Bil är idag auktoriserade på 13 bilmärken.
Vi söker nu fordonstekniker till vår anläggning på Sandkilsvägen 2 i Åkersberga där är vi auktoriserade VW & VW transport.

Vi erbjuder dig en rolig och utmanande roll i ett företag på framfart. Aftén bils framgång bygger på kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul!

Arbetsuppgifter
Som tekniker på Aftén Bil innehåller tjänsten allt ifrån enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer av fordon. Du ska kunna arbeta självgående och inte vara rädd att ta i där det behövs.

Din profil

Du har fordonsteknisk utbildning och något eller några års erfarenhet som mekaniker. Du är en teamplayer med positiv inställning som är redo att bli en av våra nya stjärnor. Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska mycket väl, både skriftligt och muntligt. Du kommer behöva läsa in teknik, gå tekniska produktutbildningar, provköra och hjälpa kunder med diagnos samt utföra felsökningar. För att jobba med våra produkter och system så krävs det att du har god datavana.
  • Körkort B är ett krav.

Vi tillämpar ett fortlöpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Söker du jobbet skicka din ansökan till emil.gustavsson@aftenbil.se eller ring vid frågor på 08-503 351 06
Mer info
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Aftén Bil din MRF Handlare i Åkersberga. Vi har alltid de senaste modellerna i lager för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta dig som kund i fokus så vi överträffar dina förväntningar.