Fordonstekniker / Bilmekaniker, Volkswagen, Aftén Bil i Åkersberga

Fordonstekniker / Bilmekaniker, Volkswagen, Aftén Bil i Åkersberga

Aftén Bil är en väletablerad bilfirma i Åkersberga som ständigt expanderar. Aftén Bil är idag auktoriserade på 12 bilmärken. Nu söker vi en tekniker till vår Volkswagen anläggning där vi är auktoriserade VW pesonbil & transport. Vi kommer inom kort att flytta in i en helt ny lokal som vi skräddarsytt för att ligga före i utvecklingen.

Kvalitetsmedvetenhet och kundnöjdhet är självklara värderingar för dig. Med social förmåga och positiv inställning bidrar du till att bygga ett starkt team med högsta servicegrad. Du erbjuds en arbetsplats med det senaste inom bilteknik samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och satsande företag.

Du gör det lilla
extra för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Du är en lagspelare men är också självgående och initiativtagande.

Du förstår vikten av
att kunna prioritera och arbeta strukturerat. Du har hög servicekänsla och är stresstålig. Vi förväntar oss att du som söker behärskar svenska och engelska mycket väl, både skriftligt och muntligt.

Krav
  • Fordonsteknisk utbildning
  • B-körkort
  • God datorvana
Meriterande
  • Yrkeserfarenhet som fordonstekniker
  • Erfarenhet från el- och
datafelsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar
  • Tidigare erfarenhet från märkesverkstad
för Volkswagen, Skoda och/eller Audi

Varaktighet/Arbetstid

Tillsvidare, Heltid

Som vår medarbetare blir du del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef, Artur
Zelichowski på telefon; 08-503 351 07 eller e-post : artur.zelichowski@aftenbil.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 Oktober, 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson artur Zelichowski
Telefon 08-503 351 07
Område Österåker
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aftenbil.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen, Kia, Alfa Romeo, Jeep och Fiat.

På vår verkstad är vi även auktoriserade för Saab, Dodge, Chrysler & Lancia.

På vårt däckcenter är vi Euromaster auktoriserade.

Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans.

Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar.

Hos oss på Aften Bil kan man få hjälp med att hitta rätt när det är dags att införskaffa en ny bil. Vi hjälper kunder med allt från värdering av nuvarande bil till finansiering på den nya. Vi kan också hjälpa till i frågor vad det gäller fordonsskatt, försäkring, service och andra viktiga faktorer man ska tänka på när man köper en ny bil.

Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Vilket gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär.

Vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören.

Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar.

Välkommen till Aften Bil, en riktigt bra bilaffär.